Pobjeda protiv Birminghama
0
Džeko s tribina gledao Man. Cityjeve rezerve
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kloc je bar ostvario nesto u zivotu, vjerovatno za razliku od tebe ;)
Drago mi je sto je Hargrivs dao gol,momak nije imo srece sa povredama,a stvarno dobar igrac.
@OMG jedva ste čekali da Džeko prvu utakmicu bude na klupi pa da se javite hahahaha Da je Djoković fudbaler i da je jednu utakmicu na klupi odma bi đusko kao majmun da bi ostao interesantan. Čovjek igrao utakmice u Premier Ligi i ligi šampiona, normalno da će poneke utakmice koje nisu važne nekada sjediti na klupi
da ne ostane na tribinama malo duže.
ništa čudno tu mu je i mjesto
đzeko se pokakio u klozetu kraj stadiona
libo dzeku ra.cku... covjek je profesionalac koji zaradjuje desetine miliona... e bas bi i vi razmusljali jeste li na klupi ili u igri... a izmedju ostalog zabar mora svima dati sansu... dobro za edina je sto on igra jake utakmice.. tempo je jak.. kad bi igrao svaku postojao bi veliki rizik od povreda...
Ovaj Mancini će syebaty Džeku! Taman ga je krenulo, kao u najboljim danima, počeo davati golove na svakoj tekmi i ovaj ga odmara za \"važne utakmice\"!?!?!? Pa gdje ćeš ga rezati tako? Strategija ko u Sabita Hadžića. Pa sada kada najviše daje, sada ga iskoristi i uzmi najbolje od njega. Ovako mu samo uyeba ritam i na kraju će opet biti na klupi dok ne povrati formu.
normalno da je na tribinama sa najboljim igracima.ovo su za dzeku smijesne utakmice
OOOO, Baloteli!!!!
JA BI VOLIO DZEKI POUSIT :))))
ovi svi bolji od nasega dzeke
Džeko prema bliskim izvorima prelazi u Blackburn, bilo je lijepo gledati ga u Man C.....
drago mi je za hargreaves\'a, ali se ja ne sjecam da je dzeko ikad zabio kao sto je balotelli u ovom snimku.lahak pogotak u sustini, a nevidzen od dzeke. zelim mu (dzeki ocito) svaki uspjeh, ali nesjecam se da je zabio na ovakav nacin. mislim da mu fali u tom prostoru neke tehnike.
hu-hu-hu-hu-hu-hu
@OMG Pa naravno da ce u ovakvim utakmicama biti na tribinama sa najboljima Silvom, Nasrijem, Hartom
platini zamolio mancinija da s.j.e.b.e dzekinu formu da nebi francuze izbacili u baraz :D smijem se kladit :D