Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doktor.
ovo mu je jos bolja sezona od one sa Wolfsburgom 09'
Grande Dzeko !
Dijamant trpa,ne vadi,bas kako meni godi :)
Ovo je bila golčina.
Džeko je legenda
Drugiiiii gol
Još jedan..bravo Džeksone.
Opet djeluje nezainteresovano. Meni se cini da jedva ceka da napusti Romu, ali ako je i tako, red bi bio da se potrudi da bar ode kao najbolji strelac prvenstva. Mozda se malo trgne u drugom poluvremenu, jer trebao bi iskoristiti priliku da natrpa ovu nejac iz Empolija. Znam da mu je draze trpati velike, ali brate, golovi su golovi.
Odlicna analiza, mislim da bi se trebao prijaviti u Real da te prime kao glavnog analiticara i strucnjaka.
@blackjack tamo sam vec radio ali mi je srce uvijek kucalo za Barcelonu. Posto sam zelio ispasti lojalan, odbio sam poziv Barce da budem njihov glavni analiticar, i to sam skupo platio. Danas ne radim nigdje, a ono sto sam zaradio u Realu sam davno spick'o u kladionicama. I da, serem ti se i na komentar, i na inteligenciju :)
Bravo D I J A M A N T U ! ! !
DIJAMANTUUUUU
on daje samo kad je nevazno. i ne znam koji je ovo tim.
sace on nazvati klix i reci: ja dajem protiv svih timova.
Najvise golova je dao ekipama koje trenutno zauzimaju prvih 6 pozicija. Mislim da je rijec o 17 golova. Ostatak je trpao nejacadima, nekima tako poput tebe.
Zmaj..
Institucija...
Ajde nekako ćemo prebolit da Jukina povreda nije prvoaprilska šala. Zato ovo nije prvoaprilska šala :D Drugi ponos nas odmah obraduje. Bravo Edine, Jusufe majstore TI SI TRENUTNO NAJVEĆI SPORTSKI POTENCIJAL OVE DRŽAVE!!! Brz oporavak i aBd nazad sa #Nurk Fever!
Bravo majstore, samo trpaj!!