Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOME SE NE CITA O DIJAMANTU......VOZDRA......IMA I DRUGIH PORTALA......a sto se tice obrezivanja...jevreji,amerikanci,itd.......cisto iz higijenskih razloga papci....
Po meni bi za njega bilo bolje da je i ranije otišao u neki klub gdi bi više igrao i napredovao. U svakom slučaju odlazak iz mc je dobar potez.
Papirologija? 'Ben ti kvazi profesionalizam. Sretno u svakom slučaju.
Koliko samo ljubomore medju nasim kretenskim narodom. Sve od Dzeko vakav nakav do Amra je kurva. Pa kako to Edin i Amra uticu na vase jadne zivote da morate tersati? Fakat ste jadni. Ja bih se licno stidio da vas znam kao poznanike a kamo li da ste mi raja. Edin i Amra su za vas gospoda. A vi pokazujete koliko ste jadni i napaceni.
koliko je cekao za nalaze
moze li mi neko objasniti zasto mora zvanicno potpisati da bi igrao u prijateljskom mecu?
hoce li ugovor biti u skladu sa zakonom o radu fbih
Sada Vučica ima opasan - vrlo opasan napad!
hahaha una Drina ti mozes samo drkati na njenu fotografiju kao i svi mi ostali
Ja ni to ne bih mogao :)))
Kolko mu je jos ostalo za uslova?
Volim citati vijesti i pratiti desavnja ali sto jeste jeste bas ste pretjerali.Svaka cast Dzeki dobar izbor kluba,ima da igra u Romi vazda,bice glavni.Ali molim da malo smanjite dozivljaje,ebemu svaki sat neka nova.Ne znam sta bi bilo da je potpiso za Barselonu,Real itd...
Tacno postajemo histericna i debilna nacija, Dzeko piskio , Dzeko kakio , Dzeko prdno, Dzeko kupio sar, Dzeko ruco!!cuj ruco ..... cccccc pustite covjeka na miru vise.
Džeko majstoreeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reci
Jesu li javili Amri :)))