Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
urednici portala biraju odakle će i kakve vijesti preuzimati, pa sve ono što se objavi tu urednici su pročitali i procijenili da se podudara sa njihov sistemom vrijednosti. ne ulazim u kvalitet vijest ;) pozdrav
kavkazmedia.wordpress.com kavkaskiemirati.blogger.ba
Konju, ovo je članak TS-a.
Pa valjda je jasno,valja se čuvati za Bešiktaš...
e ovaj clanak je ocigledan primjer novinarskom diletantizma. Ali dobro barem se trudite? Vijest da je napustio trening i sve ima, osim razloga zbog cega je napustio trening? Svadjao se sa trenerom, povrijedjen, sta? Hajde vi nabacite koju SRNA ce.tnicku vijest, je.bo prevodjenje njemackih clanaka. Je li Ronhil i danas prdnuo nakon sto se nazderao krmetine, sta kazu u \"prEstolnici\"?