Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Dzeksone, samo lupaj care. :) Klasa si bio pa i ostani. :)
Svjetski pas legende Totija i odlicna zavrsnica Dzeke ... ali pas je bio fenomenalan
buuuššššiiii,buuuuššššiiii,ahahahahahh,tako je majstore,još samo belgiju da uzmemo i to je to....
Bravo Edine, tvoji golovi me razvesele kao malo dijete igracka...stari Totti jos uvijek genijalno asistira...sretno legendo.
Hahahah :D (Y)
Bravo majstore 😎
Bravo Dzeko,ali morao bi poceti davati golove I jacim ekipama,Juventusu,Interu....,ne samo Crotoneu,Sasulu,pripremne...!Ipak stavis 4.5 miliona eura godisnje u dzep,a ja tu sumu ne znam ni napisati!Sad me ispravi I Belgijancima daj 1-2 gola,pored Companya!!!
smak svijeta
Zar on nije izbačen iz Rome ? Na početku kad im je došao nije davao nikakvih golova kao što su očekivali od njega, i pričalo se da će Džeko biti prodan nekom što prije.
Mirishe ovo danas na hat-trick. Ako Totti centrira...
Ja fino rekoh da ce DIJAMANT izdominirati ovu sezonu! Nadjite moje prijasnje komentare ako ne vjerujete.
Samo trpaj Dijamantu!
Dzeko podero Curtone! Bravo!
Upro Toti trokut na dzojstiku
aa sto ga lobova