Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako uzivam kad god Dzekson zabije samo zbog goV.nara koji su ga pljuvali citavu proslu sezonu i koji ga pljuju svaku utakmicu repke kad ne zabije gol
Edin igra kao nekad u Wolfsburgu
Pozdrav, ako si za još jednu avanturu u kojoj možeš postati predsjednik, član kongresa, novinar, vojnik, radnik ili vlasnik fabrika onda si ti onaj koga trebamo u igri https://www.erevollution.com/en/register/53383 . Pridruzi se nam i skupa ćemo napraviti eBiH boljom i jačom. Sve upute i pomoc koju mozda budes trebao ce vam biti date u igri, kad se prijavite ona gore naveden link. Lijep pozdrav i očekujemo te.
Čuj zabio Džeko, eto trebo je golman zabit go..svašta...
to majstore kratkonogi otiso i pojaco romu
Dva gola
Ali kako se krece po terenu, e to je vec druga prica.Fenomenalan!
Edin Dzekson!
DIJAMANT !! Gdje su sada oni koji su ga pljuvali? Zacepio majstor usta svima :)
poludio lik
jos jedan nek utrpa do 60. pa moze na odmor
Nastavi zabijati i Grckoj.
Klasika
bravo dzeki