Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko care , bravo
tacno! ti bi u Bundesligi svake hefte davo 7-8 komada al\'niko nece da ti da priliku. Nemas cak ni priliku da budes kloc... Bravo Dzeko majstore!!!
nasao na avazovoj stranici
GDJE JE DZEKIN GO????????
ah, kad ovako obrisu komentare pa ne znas koga raja ruzi : ) eto dadoh ovom \"za klocinu\" prst dole jer nisam znao kome govori ccc
Dzeko je kralj. Evo bas citam neki dan da Man City hoce da ga kupi.
cuo sam da Guetta dolazi u Sarajevo, je li to istina?
Prosjecno svakih 8 sati vijest o nasem Dijamantu. Allah vas nagradio i podario vam hairli zivot. PS. Pisite ponekad i o torpedovcima iz afrike, azije, j.amerike, grenlanda, makar i ne davali golove, samo neka njihovi najblizi cuju da su zivi i zdravi.
ovaj nas salihovic svaka druga utakmica zuti dobije
Sta bi mi da nije naseg Dzeka?
ovaj ludji od zenicanki
Pa sto ga Lukica ni West Hamu ne moze zabit? Taj ni svojoj zeni ne zna zabit, a ne timu kao sto je Hoffenheim.
Kvota 1.01 da ce salihovic dobit zuti...
Smiješan je. Dobro kaže ovaj @klocina.. Luka Modrić bi na njegovom mjestu večeras zabio het trik hoffenheimu. MI HRVATI!
za Kloca Jade jadni vrati se u svoju rupu retardu jadni parazitu beskorisni kako te nije stid
klocu treba milion sto postotnih prilika pa da zabije jednom. kloc bio kloc ostao!