Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Asistencija i pogodak...grande Dzeko srusio veliki Juventus. Svaka cast majstore.
Imao ok, može se reći i lošu sezonu za njegov standard,a i dalje sabrao 14 golova i 12 asistencija u svim takmičenjima. Klasa.
Duško Rajković “ ne plaće se za junakom”
Niska je i tvoja igrq u odnosu na Messievu.. Mozes se ti furat da si fol humanitarac dq uolacujes pomazes iako nikad nijedan dokaz iznio nisi al uvijek c3s biti gowno najobicnije
Džeko se dosta ''nonšalantno' ''šetao'' terenom, trčkarao i reklo bi se bio neaktivam neodlučan, pasivan. Ali zamislite trenera ekipe iz Lige 5 koji bi napravio grešku i izveo ga iz igre, za toga bi se moglo reči da nema pojma ni o čemu. Bilo je veličanstveno vidjeti ta dva Džekina pioteza, ono fantastično prigravanje, onaj fantastični šprint, osvajanje prostora, pozicije za šut i postizanje gola.
Ko drugi nego Dzeko,uvijek zabije kad treba.A već dugo mora i asistirati i zabijati.
Svska cast za asistenciju i gol, koji su bili kljucni za utakmicu i zato kapa dole, ali do tada je brate bio iritantan. Patnja ga gledati.
Jel mali mandzo igrao, dade li on sto god
Bravo Portland! Bez Nurkica izbacise Denver i popisase se na sve fasisticke napise mrzitelja BiH i njenih heroja. Aferim.
Lako je pobjediti naštimanu tekmu. Poput one Tuzle city i Sarajeva. A večeras Rome i Juventusa. Je li vi novinari stvarno mislite da smo mi ćoravi? 🙄
Džeko top Pjanić flop
dzeko je car!
I kada ima slabiju sezonu dijamant je sila!Romi da nije Dzeke bili bi u sredini tablice!
Nikad klasa nije postao, uvijek bio prosječan i kao takav će završit prosječnu karijeru
Sta se desava sa Ronaldom?
sve tekme nastimane pred kraj u italiji! fiorentina pustila milanu kao i samdoria empoliu!
Da nije u ovu Romu dosao jos bi veca legenda bio Noga od njih sto brze Jos par dobrih godina ima realno