Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đeko, stari domoljub...ulaže u lijepu njihovu! Čestitam.
Pa sta tebe briga gdje ce ulagati? Mislis da mu se da slusat propalo Sarajevo? I nemoj mi pametovat jer vjerojatno nemas veze s tim gradom.
kakva je ovo montaza klixe HAHAHAHAHAHAHAHA
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
logično da će skupi stek restoran otvoriti u Dubrovniku gdje dolaze bogatiuni koji uglavnom ne pitaju previše za cijene....nije lud da radi sa fukarom
Kako otvorio tako ce i zatvoriti. Edin ocito ima lose savjetnike za ulaganja u biznis. Svaki restoran koji u startu ne racuna na lokalne goste je osudjen na propast. Turisti zele probati lokalnu hranu. Ako vec nije otvorio riblji restoran trebao je ici na nekakav Balkan grill ( janjetina sa raznja ili ispod peke( saca), cevapi,raznjici... To bi mu radilo u fulu preko cijele godine.
Dzeko, zeznuo si se. Trebao si prvo pitati komentatore sa Klixa gdje ces svoje pare trositi. 🙄
Samo klepaj pare ujkama, Dzeko. Tako treba!
Da je kakav Kurvat otvorio u Sarajevu, komentari skutorskih nakaza bi bili kako je dosao kod Bosnja uzimati pare. A kako je Dzeko otvorio u Dubrovniku, ti isti pedofilni katolibani komentarisu kako ulaze u "ljepu njihovu".
Da je kakav Kurvat otvorio u Sarajevu, komentari skutorskih nakaza bi bili kako je dosao kod Bosnja uzimati pare. A kako je Dzeko otvorio u Dubrovniku, ti isti pedofilni katolibani komentarisu kako ulaze u "ljepu njihovu".
Sretno Džeksone
Nikad ga necu posjetiti.
A mogao je za te pare kupiti komplet RS…i da dobije Dodikov helikopter gratis
Pa neće u Neum
Pa nece covjek da trazi nekog "ASIMA " , ako mu treba neka dozvola? Pametan potez!
A u BiH mozes koju javnu kuhinju otvoriti, sevap je. Lp
Muhammed Sallah otvara bolnice u svom zavicaju I pomaze sirotinji a doduse prije svega je I vjernik, tako da ima razlike.
Jel’ se to tako kaže ćevabdžinica u Dubrovniku?
Ne znam čemu negativni komentari ???? Sportaši koji su zaradili ozbiljnu lovu tu istu i ulažu možda i najviše u ugostiteljstvo, pa tek onda ostalo nekretnine isl. Izbor lokacije??? Pa to je poslovna odluka, vrlo jednostavno.
Joj ne u ugostitelje... Nemas pojma u sta se upustas...
bas me briga za djeku -moze i pokopno drustvo otvoriti dok je budala da ga gledaju on ce otvarati sve i svasta