Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kardinalna greska...reci zbogom karijeri ...mozes se vratiti u zelju hahaha
je bo vas vise taj majmun.
svaka cast penzija sve si reko samo su te rijetki razumjeli..
Iz sveg srca bi volio,al nikad on nece ponoviti ovu sezonu,on ostaje u Wolfsburgu do kraja,jos mu sad nema Magatha,fakat ce mu bit tesko.Ibisevic preuzima ulogu krvnika ove sezone garant.
jutros dodje postar i izbroja starom zakasnjelu penziju (294 KM), a ovaj mu ostavi 2KM na kafu... poslije gledamo vijest za dzekin ugovor: stari:- malo, majku mu. ja:- malo, jasta je nego malo. stara:- \'ma idite u pi**u materinu sva trojica!!!
Volim Dzeku kao igraca al mi je sve ovo oko njegovog transfera pocelo ici na racku, danas ide sutra neide vec par mijeseci svaki dan druga vijest
Dzeko dijamantu nista se ne sikiraj, eto te u januaru u Arsenal i za par godina bices najbolji igrac na planeti, a u Mlan mozes kad napunis 30 godina.
sad je karina ispo... ma karina od igraca :D moze odma u zelju nazad hahaha
Super....Neka nisi otisao u zabare,tamo bi nestap sa fudbalske karte svijeta.Ostani jos jednu sezonu u bundes ligi pokazi koliko vrijedis,sigurno vise od zabarskih 20 miliona.Idi poslije u neki veliki klub na ostrvu ili u Spaniju.Sretno Edine...
Milan je uništio mnoge velike igrače...Italija je nemilosrdna kad su fudbalski romantičari u pitanju...a Džeko je izgleda jedan od njih. Ne treba da mu je žao što ostaje.
BRAVO !!! dobro je da jos uvijek ima klubova koji ne poklecu pred tzv. gigantima. a dobro je i za Edina,jos malo neka stasa kao igrac,i igrat ce u ligi prvaka. samo naprijed.
Edo, ne budi tužan. Uvijek je bolje biti prvi na selu (Bundesliga) nego drugi ili niko u gradu (Seria A) ...mada ni \"grad\" nije što je bio. Milan isto tako nije Milan koji si ti kao dijete volio, nego mašinerija koja melje, kupuje i prodaje, to znaš bolje od nas. Igraj kako znaš i umiješ (a UMIJEŠ!) ostani na zemlji, čuvaj kosti, a tvoje vrijeme tek dolazi. Igraš u CL i repki sa perspektivom. Svijet će te imati prilike vidjeti i diviti se. Jednom rječju SABUR! Pare i slava stavrno nisu sve u životu. Ti si ne što više od toga. Ti jednoj čitavoj izgubljenoj generaciji bosanske djece daješ nadu da se može biti neko i nešto. To je nešto STVARNO VELIKO! Forza Džekooooo!!!!!!
kako to kod nas biva obicno kad pocne sezona neki ce mu hojrat u bundesligi nogu slomiti i to je to ;) tako je uvijek bilo :( ne bih da pehiram al tako je vazda bilo...sergej,hasan,bola,balja,meho,ibisevic.... niko nije ponovio sezonu dobru od njih zbog povreda ili nevjerovatnog pada u igri :) mada i dalje smatram da dzeko 100% ide u milan i da je ovo samo bomba bacena jos par dana da se siluju citatelji svih mogucih novina i portala sa vijestima o dzeki xD al eto polako vidjet cemo :) radi njega nadam se da je danas potpisao za milan i da ce za koji dan biti predstavljanje :) a onda nek se povrijedjuje koliko hoce :) obezbijedio je cukun unucima buducnost :)
Kako svi vole pametovati, kao da se radi o njihovom životu i njihovoj karijeri. Svaka čast, ovo je mozda najbolja odluka. Wolfsburg ima i više šanse u ligi prvaka nego Milan koji se raspada, a Džeko je mlad, budućnost je još ispred njega. svi navalili da ide negdje drugo, gdje ga nece ni upola poštovati kao u Wolfsburgu...
eto svi vi imate koristi od djeke j.. vas on kao i salih-brazzo sto bi reko svabo jesu pmogli sirotinji po bosni jesu al u k...vise je sumi daravao bosni nego oni i da ode za stotku koja fajda