Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mancini je htijeo otijerati dzeku iz sitija a kako stvari stoje sve je blize tom da dzeko otjera njega
ZMAJU NAS EK SE ONAJ MANCINI STIDI STO NISI IGRO FULL TEKME !
gledaj ga prava životinja na dopingu znaju i masoni šta traže pa ga zato i primili kroz 20 godina ovaj će se od kokakina kikotat ko Nikić il će zurit u jednu tačku, od heorina....ko mnogi \"slavni\" fudbaleri kloc osta kloc
Pojedini na portalu su fakat sitne duše.Sve što je u Bosni dobro odmah popljuju. Pa stoko sitnozuba,EDIN je brend,Europa ga gotivi,samo brabonjci iz šumske regije ne vidi što sav normalan svijet prepozna u sekundi.Džeko,lafčino,samo deri.
Džeko dao 4 gola REAL MADRID ne zna šta će a na golu suši gaće.
Svaka čast Džeko
Dzeko je momak koji je i ljudina i igračina!
NE smije uprljati dres ili ce ga Amra razbiti a tek oprala vesh
Dzeko nije proglasen igracem utakmice nego LONG!!! E moj Kliksu...
Dzeko u repki nikad nece pretrcat sa 16-erca svog gola ka proticnickom!
Jarane, mozda ne znas, ali u evropi je fudbal ozbiljan posao i igraci treniraju svaki dan ko ludi, teretana, je obavezna, ne truhnu u kafanama ko ovi nasi.
covjek stavio tudji tweet gdje ga neko prca i odmah IZJAVIO? kome ba? sta? nisi ti novinar, ti si kloc jedan najobicniji i za tebe je lopata prekomplikovana.
Pa gdje su sad majstori grafike, kad je Balotelli dao go skino je dres da na taj nacin proslavi svoj uspjeh, evo sad vam je vas ljubimac Dzeko isto to uradio, al\' gdje je njemu kosilica na slici i koje kakve gluposti i ismijavanja.
cime ga hrane vidi misica bogte i ne samo on, vidite balotelija, milnera, richardsa, sve muskulatura do muskulature
JA SAM SANJAO DA SI MI POSLAO JEDNU MILJU MARAKA
E moj Dzeko koliko ih se sad samozadovoljava na tvojoj slici.
Joj šilo znamo mi da si krme ne trebas se reklamirati