Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jesmo stvarno ucrvali sa ovim novim pravilima nenamjernog igranja rukom. Svako igranje rukom se može strpati pod ovo pravilo, a sudija ima slobodnu volju da kaže šta hoće i kako je bolje nama u FIFI i u kladionicama.
cist penal za werder nije svirao 5min prije kraja , lopta pogodila u ruku Costu...
Dzeko rekao \"fućkao\"!?!?! Ma daj gonite se u tri pizde mamine, nepismene, seljacke, novokompoNIRANE!
fućkao....hahahahahha
Dzeko je sampion. Nema govora. Ali malo mozga vise da ima i strpljenja bolje bi mu bilo. Ako iko treba da prica o toj ruci onda su to trener i kapiten tima. A on je jos djete!
sa-x deb.i.li. oprastam vam samo ako pijani pisete..
Dzeko rek`o \"fuckao\"? heheheheheh koma
Završilo je 2-2 u derbiju..... izjednačio na konačnih 1-1....... MATERE VAM JEL VI PROČITATE TEKS PRIJE NOGO GA OBJAVITE
konačnih 2-2
Cigani mame im se na je bem. NA JE BEEEEM. Na slogove, na tenane.