Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha tako je reci im Dzeko. Ko fol Dzeko nr zna sta im je a kod nas vise od pola drzave ne navija za repku, kolega mu Vranjes tetovir genocdinu tvorevinu na ruci i on se cudi u Italiji kao da mu je to neobicno 😅😂
cuj “vrijeđali goste na teritorijalnoj osnovi“. jesu li im mozda vikali “vi juznjaci?!” ha ha ... to je kad klix mazne vijest s nekog portala i stavi u google translator!
Tako je Edine
Kazi im sine Edine rodila te majka al ne foliraj da neznas sta im je u glavi
Šta imaš kontati,kad te istjeraju možeš komotno u premijer ligu BiH.
Veteran Edin Džeko. Pa moj klix
Reci im da su misevi :)
A dzeko kad imas para bistar si u glavi, a moras razumijeti svakoga
skini tu traku, ne brukaj je posle totia i de rosia
cuj bh veteran?! novinar ga vec penzuonisao, a dzeko moze jos 3-4 solidne sezone odigrati
Moj Dzeko, Roma ti je takav klub, tanak klub, bolje da si otisao u Njemacku. Kad nista niste osvojili godine kad si dosao, kad je tu bio i Pjanic, Naingolan, Totti i ekipa, sad se ne nadaj. Bolje bi ti bilo u Njemackoj, Dortmund, Wolfsburg, kakva Roma.
Ne znaju oni sta znaci ne kontam. A i kod nas je to glupost.
Jedan je Dzeko...
Za sve što ne kontaju , nek pitaju Amru , ona zna ...ona je dugo kontov