Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio je nerezonski šut i promašaj u 100% prilici, na dodavanjee Salaha. Bilo je vremena za smirivanje lopte. Inače dobra igra.
zato Pjanic trpa
dao si Dzeko jos neke golove za Romu na prijateljskim utakmicama
...dao bi ti njih 20 do sada da si na svim utakmicama trcao i trudio se kao sinoc...ali ne mogu se golovi davati kad se nakon 90 minuta sa terena izadje suhog dresa...
Ti ces da mu kazes majmune
Hajd barem jedna pametna izjava. Priznao da je promašaj.
Ti si stručnjak opterećen svim bošnjačkim. Razmisli malo, živi svoj život, pokušaj da se transformišeš u normalnu osobu. Čak šta više nisi ni smiješan više je to žalosno.