Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokažite sutra na terenu koliko vam je stalo do pobjede.
Dzeko, zabij il asistiraj, il drzi dvojicu na sebi pa idi na odmor gdje hoces. Reci im da trce dok zeludac ne krene na travu, da se otkrivaju, da grizu i da se ne tiltuju ako primimo gol.
Ne trci pred rudu Edine.
ma vi ste kar**na
Cim spominjes odmor, znaci da razmisljate o odmoru. Prokuzeni ste, Dzekoo...
Jedan je BABO ! Rasetaj ih sutra ❤
Razmišljate o kolačima što bi Lulić reko
Mlacmudan pojeo ti punu tutu gov.ana!!!
Samo se nemojte nervirati ako ne zabijete go u prvih sat vremena. To je uvijek štetilo ekipi, uvuče se neki virus "pa je li nismo u stanju postići pogodag" i onda nervoza i ljutnja na saigrače i eto grešaka. Nego treba, samo strpljivo, ako treba i 60 minuta ne srljati, nek se oni ispucaju, i kad preuzmu ulogu "favorita", onda u drugom krebuti. 0-1 ok rezultat moja prognoza. Sretno
@pittar još kad se igra na domaćem terenu, rezultat 0-0, 60 minuta raja na stadionu u tišini i nevjerici, kao da je neki horor film, sve napeto. Igračima ta tišina nad glavom lebdi kao "KRITIKA" ispisana velikim slovima.
Dok god nam je ova taraba i ljudski sljam u prvih 11, mi necemo biti ozbiljna reprezentacija.