Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
asistencija i gol... hajde ove sezone prvi strijelac serije A i zacepi usta ovim govn arima kojima nije dovoljno sto si osvoji englesku i njemacku ligu i sto si najbolji strijelac repke svih vremena
Mogo bi i zlatnu kopacku liga-a petice :D
Sto se tice Dzeke u reprezentaciji ravnog mu nema. Sto se tice igre u klubovima ne mozes se uvijek uklopiti odma u novu sredinu, samo se sjetite kad je Tevez dosao u Juve koliko je golova dao u prvoj sezoni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dzeko institucija, bravo majstore!
Eno ga i sad iza gola - pola jedan ujutro - i trese mrežu. Prazan stadion, on sam, trese... Džeko bolan, idi kući, famElija te čeka.
bravo momce, samo naprijed
Aaaaaa,.,. probudila se uspavana ljepotica BiH,.Mislim probudio se BH Zmaj,................
Hvala Džeko, samo gledaj kako ti vraćaju Bošnjaci neki: http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=25818
Odlicna statistika...gol i asistencija...medzutim, Dzeko moze i treba bolje. Sad treba da proradi onaj mentalitet velikog sampiona kao sto su to imali Jordan, Pele, Messi...eh kad bi donio Romi titulu, nakon Bundeslige i Premier, to bih bio istorijski poduhvat. Edin Dzeko ima sve igracke predispozicije da to ostvari akobogda....svaka cast Majstore, samo napred...forza Roma
Ma nikad ga nisam gledao u ovakvim izdanjima. Trči konstantno, vraća se, pomaze veznom redu, dodaje, asistira, uzima duele, skokove i zabija. Vidi se umor u zadnjem dijeli utakmice i to ne malo ostavilo traga ali za njega mislim da nikad vise nije pretrčao. Dodao je 2,3 mrtve lopte. Doduše imao je jos nekih poluprilkka 1 na 1 alo zabio je sve se briše.
I mene je ove sezone poslao na aparate, svaka cast Dzeko samo nastavi.
.ebe, ne vadi! 😎