Čitatelji portala Goal.com
0
Džeko najbolji igrač utakmice protiv Porta
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj Edine Nisi trebao zabiti, Sad ceš na klupu, jer kad god dobro odigraš na klupi završiš
Kako ce Džeko da mjesa Brazilce ;)
prodje Mancester City naseg Edina Dzeka
aguero je najbolji igrac po misljenju goal,com navijacko glasanje niko neuzima za ozbilnjo,tu su vec bili najbolji i najgori igraci koji nisu ni igrali,
Cestitke citaocima portala goal.com na izboru Dzeke za najboljeg igraca sinocnje utakmice!
jes ali u Qrcu
oficijelni spiker na stadionu je objavio da je novinarski žiri proglasio Aguera najboljim igračem utakmice.naravno,i bio je.
BIH MU GA OBALIO KAO MAJMUN BANANU .
@ MEHMEDAGA 23.02.2012. u 14:29 ISTI SI MOJ K U R A C ! ! !
pa ovo je smijesno...dzeko igrac utakmice....to se bosnje nakace da glasaju za dzeku i odmah je najbolji....jedno vrijeme sam vjerovao u ovo al kad sam vidio da je dzeko usao u igru u 89min. i nije ni postigao ni gol ni nista sl. a ocjenjen kao igrac utakmice \"po izboru navijaca\"....onda je sve jasno..
Ooooooooooooooo Edin Dzekoooooooooooooooooooo
E ne brijala je ja više.
VOLIM DŽEKU VIŠE NEGO OBRIJANU P I Č K U
sta ste ljuboomorni klosari jedni statisticki najbolji igrac man.city. pa on da igra koliko Kun bio bi sigurno medju tri strijelca lige i jos da izvodi penale gdje bi mu bio kraj.Dzeko nije odigrao sigurno 10 utakmica ove seone a kao sto neko napisa vazda kad ga zabije ili odigra dobro ne sledecu nego narednih par utakmica nema ga na mapi,dok to isto ne vazi za Balotelija i Aguera i jos sad kad onaj hashishar Tevez dodje nece ga tek onda biti nigdje.Nego neka on njih trpa ima klubova koji ce to prepoznati.
NEMOJTE BITI SMIJEŠNI....VOLIM DŽEKU,ALI NAŠI BOSANCI,IZ REVOLTA VALJDA(KAD DŽEKO IGRA I SAMO PAR MINUTA) ,PROGLASE DŽEKSONA ZA NAJBOLJE IGRAČA.....NA GOAL.COM-U VEĆ SE ŠPRDAJU S TOM POJAVOM!!!!
daj ba,cuj Dzeko igrac utakmice,solidna igra nakon mnogih losih utakmica,a na goal.com je dobio 6.0 ocjenu,tolko o igracu utakmice
Hahahhaa.... ovo je jad i cemer drzave glasovao :)