Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva ekipa takav i Dzeko , sta ce u ovojh ekipi sve neke zvijezde niko nikom lopte neda .
draga gospodo ako ste ocekivali od Dzeke kad ste ga kupolali da ce nositi SAM na ledjima 4 odbrambena igraca, vracati se SAM na centar po loptu pa SAM zabijati golove i dobivati utakmice, onda ste se malo zaj....li jer ste ustvari trebali otici do spanije i kupiti Lionela Messija ili Cristiana Ronalda... vama treba ozbiljan, autoritativan trener s jasnom filozofijom igre i jedan dobar veznjak, a ne onaj kloc Silva koji je vjecito okrenut ledjima prema golu i sve sto radi je da primi loptu pa je salje na lijevo ili desno krilo :SSS moram priznati da to odlicno radi, nastranu sto je potpuno beskorisno za tim koji na krilima ima dva igraca od kojih ja imam bolji centarsut, ali brate bolje okomite lopte salje tevez pa i dzeko kojima to uopste nije zadatak... sve u svemu tim bez ideje ne moze ocekivati jedan igrac da im jedan igrac nosi ekipu, tako da je ovaj clanak u Telegraphu gomila gluposti....
DZEKO NIJE NIKAKVA GRESKA , PRELAZNI PERIOD PRILAGODJAVANJA I NISTA DRUGO . PRIJE ILI KASNIJE ON CE SVOJU IGRACKU KLASU POTVRDITI I U ENGLESKOJ . NOVINARI MOGU I TREBAJU IMATI I SVOJE MISLJENJE .
NEKA DŽEKE gnjide jedne šta više hoćete od njega ???!!!!
ko kločina !
otisao je u tim gdje svako igra za sebe,a i trener im je katastrofa, ne znam kako nije dosad dobijo otkaz,jos je i dzeko pod pritiskom sto nije dao gol i to ga unisti i sve je gori i gori.
\" IMENJAK \" - TREBAO BI KONACNO NESTO PODUZETI PROTIV TOG NESNOSLJIVOG S M R A DA S.P.E.R.M.E IZ TVOJIH U S T A . MOZDA NOVU ZVAKACU GUMU ? ?
Nije ni cudo sto ne dajem golove,kad samo stajim.
KAKAV DIJAMANT KAKAVI ZMAJEVI NABIJEM ONOG CIRU NA **** MI SMO LJILJANI!KAKVI ZMAJEVI!
igras citav zivot nogometa i opet ne mozes pogoditi prostor od 2,44 m x 7,32 m ne govorim samo o edinu...
dzeki nedostaje njemacka.....i on njoj!
ko se i malo razumije u fudbal znace o cemu pricam,nije sad da ga ja nesto branim,al u ekipi,u kojoj bekovi,kolarov i onaj boyata il kako vec,za 90 min ne upute ni jedan kvalitetan centarsut,il nedaj boze probiju po svojoj strani,da naprave igraca viska,nemozes ni ocekivati da ce dijamant blistati,s druge strane,vezna linija,na celu sa onim tureom je presmjesna,igrac koji je u barseloni bio vodonosa,zatvarao rupe,i nis vise,sad je glavni vezni igrac u man city,i 80 % napada mora ici preko njega,s druge strane mancini ostavlja silvu na klupi,lik je jedini igracu city-u koji zna podvaliti loptu,napravviti vvisak igraca i asistirati, i jos je na kraju malo i cudno,pa cak i simptomaticno,da mancini dzeku koristi samo na gostovanju,kad se igra kuci,edin ima minutazu na kasikicu,al mancini nije lud,a ni glup,on zna da ako se izgubi u gostima vise ce se napadati skupo pojacanje nego on,sto mu to baloteli nije poceo protiv liverpola,kad je igrao proslu utakmicu kuci u prvih 11 ?
ja govorim onom šošonu da je on šljivotres osto, š\'o je najgore, ne vjeruje mi ba čovjek.
dzeko moze samo dobiti gol od onog crnca
kloc,ostaje KLOC !!
daj boze da ista dzeko zabije, pa makar u krevetu
eno sad ni Silva ne valja hahaha