Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentare protiv Dzeke shvatam kao dobri stari bh. humor. Nema tu zajedljivih komentara. Dzeko ce razvaliti, jer u njemu postoji bosanskohercegovacki inat. Bori se, hoce da pojede loptu protiv Arisa. Samo malo kondicije i snage, malo kao sto neko vec napisa da ga prihvate suigraci (desava mu se isto kao i Vedi nakon povrede) i malo srece i bice najbolji strelac na ostrvu Ako Bog da. Uz tebe smo Dzekoooo!!!
ne znam koji su ovo likovi sto pisu protiv dzeke komentare i lajkuju ove sto pisu protiv njega..pa u p m kakav je bio c ronaldo kad je tek doso u man united kakav je bio nani pa jel to dzeko stvarno ne zna sutnut lopte a onolike golove u njeckoj i za bih dao..protiv arisa najbolji ubjedljivo bio imo dvije tri dobre sanse a cijela ekipa je uzas odigrala..
pusti te to,Manijaci prodaju transove,,,ako ima manijaka s transom moze da ostavite broj???? pa da se dog,,,
bgm mi ga ne puse, meni ga pusi samo moj drugar tevez. A i ja njemu
Oni ti ga p.še Edine, Edine, Edineee
kako vidim ovaj kisobran je za dvoje.. ta ce on sam sa ovlikim kisobranom..??
i mene isto...
Vaha: I mene su bojkotirali kao i Džeku Vahid Halilhodžić slaže se s konst**acijama da Džeko još prolazi kroz period adaptacije, ali dodaje da je za njega od ključne važnosti da što prije izgradi autoritet u novom klubu. Sadašnji trener Dinama na svom primjeru zna kako je Džeki. Vaha je, naime, nakon teške prve sezone u dresu Nantesa, dvije sezone zaredom bio najbolji strijelac francu**e lige. - Kao napadač, on mnogo zavisi od saigrača. Sjećam se svoje debitantske sezone u Nantu, kada me je nekoliko fudbalera, praktično, bojkotiralo. Jednog od njih pitao sam zašto mi nijednom ne doda loptu, a on odvali: „Ne vidim te.“ Da, mene od skoro dva metra i 100 kilograma. Možda je bio slijep. Moguće je da i Džeko ima takav problem u Sitiju, ali vrijeme radi za njega. Znaju se njegovi kvaliteti i samo je pitanje kada će pokazati zašto spada u vrhunske napadače - rekao je Halilhodžić za Avaz.
Prvo su covjeka toliko ukivali u zvijezde da je pravo cudo da covjek nakon tolike medijske paznje ostane normalan. Sada kada ne ide po ocekivanju javnosti i medija red je da svi zapnemo i da nadjemo pravi razlog zasto jos nije zabio???? Dajte covjeku prostora da dise, pa i on je samo covjek. Ispade ako ne zabija odmah ga osuditi sto je otisao u Manchester a ne neki drugi klub. Da ne dadne niti jedan gol u Manchesteru i javnost i mediji trebaju ostati na njegovoj strani, cijeniti ga i sve ono sto je uradijo do sada i za BiH i za svoju porodicu. Za mene je svaki Dzekin gol samo jos jedan dragulj u velikoj i bogatoj riznici ili draguljarnici. Mislim da se i mediji i javnost u BiH trebaju prema Dzeki tako postaviti.
E baš mi je zbog ovih naših ktitičara Džeke drago kad ga hvale stručnjaci kojima je Džeko ni uzmi ni podaj, vidi se iz ovog koliko se Džeko i pored svega do zadnjeg zalagao u W.Dijamantu da ne zabiješ još koju utakmicu, pa šta, nek je živa glava. Svi znaju da znaš zabijati, pa nije u Tunguziji dao 84 gola. Kriza dođe napadačima a da i ne promijene klub Tores, Runi, Benzema, Gomez svi su oni u jenom trenutku bili u krizi i mjesecima nisu zabijali
Nemam nista rpotiv Dzeke ali mi je smijesno kad poredite Christiana i Nanija od po 19 - 20 godina kad su dosli u United sa Dzekom koji je 5 godina stariji i igra drugaciju poziciju. Malo pratite fudbal opcenito a ne samo Barca, samo Dzeko, samo Real. Ovo su nidje veze furke. Tamo 2002 kad je Rivaldo otisao iz Barce ne mogu da se sjetim da je iko govorio da navija za Barcu a sad svaki drugi navija. Za Real su svi govorili da su sugava ekipa dok se nije vratio Perez sa svojim rekordnim transferima. Istina je da su navijaci kao i fudbaleri izgubili taj osjecaj identifikacije sa klubom a to je veoma zalosno jer ce navijaci prestati navijati i poceti pljeskati kao u Tennisu. Fudbaleri ce poceti da mijenjaju svoje klubove svake 2 godine kao u Americkim sportovima, a davat ce sve od sebe za svoj a ne uspjeh svoje ekipe.
Pobogo, ostavite Dzeku na miru. Cijeli univerzum nagadja kad ce Dzeko proraditi. Nije li to malo zamarno i za novinare i za konzumente ovih informacija tj nas citaoce. Ohladite malo, ostavite covjeka na miru. Svaki njegov izlazak na teren je pod mikroskopskom lupom. Dzeko niti je dobar niti je los. Niti je najveca zvijezda niti je najslabiji igrac premiershipa. Covjek zivi normalan zivot kao i svi drugi. Moze zabit gol, a i ne mora. Covjeka postujem, sta god da se desilo proradio ili ne, zabijo ili promasijo. A bh mediji ovakvi kakvi jesu Dzeki samo odmazu.
Heeey ba sarajevski klocovi - Dzeko je dao gol. Sta vi pisete. Samo zato sto je malo okrznula onok patuljka ne znaci da je go njegov. Haj ba vozdra j\'rane!
j.e.b.o. vas Džeko
ovi čmarovi što pišu protiv džeke mogu da mi ližu lijevo jaje...jadovi...