Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OPET SI ONAJ STARI IZ WOLFSBURG-A.
prije svega Veliki g-din. cestitam!
jos da igra u repki ovako suoer bi bilo
Mozes li mi samo molim te reci ko je najbolji strijelac nase repke? Hvala
@blackjack 49 golova u 83 utakmice, i tebi nije dovoljno.. za koji klub je dao vise golova u relataciji minutaze?
Ne sto je dao tri gola vec sva tri su bili lijepi golovi. Dominacija Dzeke u napafu. Nastavi tako.
Like za napafu. :) Pozz..
Volim te DŽeko
SAMO pametno i mudro protiv grka u zenici.ne nasjedati na njihove provokacije ,jer oni samo tako imaju sansu protiv nas.eventualno neka provokacija,penal,crveni karton,valjanje po terenu..... utrpati im par komada i lijepo ih domacinski ispratiti.
Samo da onaj neuracunljivi Spahic ne igra, sve bi bi trebalo biti u redu.
Dje su sad oni sto kazu "Dzeko kloc" a nemaju za kifle?
@skytech Stavi broj telefona da ti posaljemo za kiflu. ;-)
Braaavooo mačiću:))))
jel to meni 😝
Ovo ti je onaj pravi sjaj dijamanta.Frcaju one iskre na sve strane.Bravo Edo
Jel ti tu kcerku onaj vlah napravio ili si ti?
Tebe je čergaš napravio silovo draču.
zelim maloj Uni sto vecu kolekciju 'hat-trick' lopti... samo nek je zdrav, nek mu je prav, mislim ispravan pristup svakoj tekmi...na zalost, kod nas si 'hero', sljedeci dan 'zero'...ali samo naprijed, cestitke
Odlično, a ono što smo ga kritikovali je bila konstruktivna kritika ! I opet ćemo ako ne bude igrao. Naravno nije fudbal doratovo prkno nekada se zaneda ali u tom slučaju više borbe više rada više želje i bar trčanja, a rezultati će doći ako je kavlitet prisutan !
Ziv ti nama bio majstore nas Bosanski... i nek je ziva i zdrava tvoja kcerkica i sva tvoja familija... i samo naprijed Edine...
sta bi Srbija dala da ima ovakvu devetku...sve njihove devetke u europi dali zajedno 8 golova 😂😂😂😂
dali kao juniora na kalenje u Tešanj da pomogne TOŠK.... i tadašnji članovi Uprave vratili ga kao netalentovanog i kako rekoše: dvije lijeve noge... toliko o procjenama strunjaka.. Džeko sinoć si baš bio kao da se igraš.. a nekad budeš tako mali.. kao penal u nedjelju ili one zicere.. ovo je već nešto
Mozda i nije bio nesto talentovan jbg , ali je radom i trudom dosao tu gdje jeste.
Svaka čast Džeku, vratio se formi iz Wolfsburga. Iznenađen sam igrom mladog Emersona, čovek iz utakmice u utakmicu dominira na terenu, verovatno će se u skorije vreme za njega raspitivati najveći klubovi.
Lik je prekucao igricu. Svaka cast svim nasim igracima ali za mene je on nas najbolji igrac svih vremena. Bravo majstore,svu srecu zelim tebi i tvojoj porodici.