Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drugi na listi je također Mađar Sandor Kocsis sa 75 golova iz 68 susreta. Najefikasniji strijelac je Gerd Müller (Zapadna Njemačka), koji je postigao više golova, nego što je igrao utakmica - 68 golova naspram 62 utakmice. To je dovoljno za četvrto mjesto. -- Klixova matematika: 68 je veće od 62, ali 75 nije veće od 68.
jest, još da Ferenc Puškaš nije etnički nijemac, to jebe mađare ovdje.
sukuru je brko oduzeo i golove on se ne broji vise hehehehhehe
Samo da ga posluzi zdravalje, prestice on sve njih
U nedjelju ako Bog da Inšallah sigurno zagarantovano Džekson prelazi pedesetku
4 Mađara u top 19 ..impresivno
Ferenc Puskás (Mađarska i Španija) - 84 golova (89 utakmica) a pravilno je Ferenc Puskás (Mađarska i Španija) - 84 gola (89 utakmica) Nema na čemu.
standardna copy/paste greska.. desi se..
Imao je on uspone i padove, nekad ga je išlo, a nekad baš i ne, ali treba napomenuti da ćemo mi sačekati još mnogo godina da dobijemo sportistu kao što je Edin Džeko.
ako ga vise ikad i dobijemo..
Amra Silajdzic 3 djece ( 53 qurca )
deder ženi svojoj napravi računicu ako si dasa
Ma neka ga uvali Grcima, makar vise ni jednog ne uvalio do susreta sa Belgijom.