Fuad Muzurović - Intervju
0
"Džeko je znao vježbati i poslije treninga"
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@srbo Obrisi slini i idi da se igras...i ne zaboravi da poneses za uzinu komad ljudskog mesa tvoju omiljenu poslasticu-JADE.
E moj \"pyta\", Muzur mu je dao sansu na Kosevu protiv Turske da zaigra od prve minute i vjerovao ti ili ne, taj gol protiv Turske i ona asistencija protiv Malte su njega prodali. Zar nisi procitao da je Magath rekao da poslije odgledane utakmice BiH - Malta i BiH - Turska nije mogao da spava cijelu noc jer je vidio kakvog igraca ce imati. A ko je Dzeki dao sansu nego Fuad Muzurovic?
Ceto ti si lafe dokaz da zatupljenosti ljudi iz RS nema kraja. Nabjem te na zivot u sumi dzu kelo jedna. Halo ba okreni se malo, evropa zove, zivot ljepota zatucani medjede.
Pa eto nek su Zigic i Pantelic bolji od njega.
misliš da i to COPY zatim PASTE sa neke hrvatske ili druge stranice...
nek se j*** poslije treninga.... njemu želim sve najbolje, ali samo još ne znamo kada ide u WC i u koliko sati ustaje ujutro.... molim sa-x.com da se potrude da nam i to saznaju.... P.S. naporni ste za Džekom i to previše
dzeko na watchu live www.watch0nline.info
mamu ti srpsku nikad niste imali dobrog napadača nit će te imat kad ste nizasta mamu vaaaaaaaammmmmmmmm
Džeko je velemajstor, ali gospodine Muzuroviću, niste ga vi otkrili.... sada samo blebetate u prazno....
STVARNO SAM SE ZACUDIO OTKAD NEMA NISTA O DZEKI.JESTE DOSADNI NEMAM NISTA PROTIV NJEGA AL BRATE DOSTA.
I ja sam znao ali mi bilo mrsko... cudan je ovaj nas jezik
jebbbbbbbem ti mamu cetnicku nataknem joj karu............................ srbe na vrbe
Džeko je jedan od najboljih špic igrača na svijetu i on je svakako ponos Bosanaca i svih onih kojima je Bosna i Hercegovina na srcu. Kada Bosna i Hercegovina bude igrala protiv Srbije njima će klecati koljena pred našim dijamantom a uzgred budi rečeno zabit će im jedno tri komada(da budem skroman),mila majko koja će to predstava biti !! @srbo Fala Bogu da smo naporni,Džeko nam je trenutno prioritet svih prioriteta.trenutno nemam inspiraciju da ti pokušam objasniti šta nam znači naš Dijamant,stvarno ti nemogu objasniti. @ceto Džeko dijamaaantuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stvarno si zavidan,hajde nije to ništa.
Bio si mi drag dok nisi prihvatio poziv za selektora - ponovo onda si pokazao svoje lice prodao si se za sitnu paru ugojio se ko krmak poceo pjeniti na novinare poceo braniti rad saveza povilenio i povampirio bio si mi drag, sad si mi odvratan muzurovicu zalosno ali istinito
savez napolje!!!