Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ima li kluba koji ne zeli Dzeku (osim Zelje naravno ;) ? Svaki dan ga neko trazi, a on i dalje u Wolfsburgu. Ja mu licno zelim puno uspjeha i srece, kao i svim nasim fudbalerima.
iiiii evo ga jos jedan clanak o djeksonu a mislio sam da danas necete
@ madridista: bolje idi u \"zadrugu\" i kupi 5 ( P E T ) cokolada. alaj si i glup majko bozija.
Ja mislim da ja i neznam ko je Edin! Ono cuo sam nesto a kao i on mislim da je prerano pricati o njegovoj buducnosti i u kojem klubu ce igrati!
brate nemoj biti toliko pokvare....izvukao si jedan komentar od milion...mislim da ima puno vishe komentara gdje ga hvala...evo jednog od njih \"no terminen las elecciones que va a haber no le van a vender, así pues entre Almeida, Adebayor y Dzeko me quedo con el Bosnio, porque para mi tiene mas calidad que esos otros 2.\" uglavnom nesto kao porede almeidu i adebajora i dzeku gdje je kao dzeko najbolji...ima ih jos samo ovaj mi simpatican bio :P\" nije ni bitno ustvari...samo da budemo realni a ne da pljujemo i najgore komentare u milionima dobrih izvlačimo...HVALA UNAPRIJED!!!
Vi sa sarajevo-x ste bolesni ludjaci. Benzema je za njega izmislio fudbal, on i ako dodje u Real moze biti samo na klupi, pa gdje ce on igrati pored Benzeme majstora, cak iako ima problema u zivotu Benzema je tu prvo rijesenje!
No, najveća prepreka je odšteta – minimalno 25 miliona eura, piše madridski sportski dnevnik. E ovo je bas smijesno......
Ne bi vam pomoglo ni 2runija .... jednostavno ste propast GAME OVER !!! PLEASE INSERT ANOTHER 200 MILIONS € TO CONTINUE....
Nadam se iskreno da nece u real otici ... propast ce kao i svi ostali
Ne može njima ni Džekson pomoći... Barca champion ;)
Cuo sam da ga i Wolsburg hoce, posmatraju ga vec duzi niz godina, kako vele spremni su dati 40 miliona eura za njegove usluge!
Ne lupetajte i ne ofirajte se više sa Džekom, ostavite momka na miru, svoje frustracije za velikim klubovima liječite na nekom drugom. Neka vam bude jasno, zadnja rupa smo na svirali u svakom sportu, pare pokradene, klubova gotovo i nema, bogata djeca samo mogu da treniraju, zato nema i neće biti uspjeha. Dotad će hodže termine da zauzimaju u dvoranama, možda od nekog nešta i bude !
Bas sam glup :(
@Kemo_Tz jel se to ti javljas uzivo sa neke utakmice ??
toooo !!! dzeko u realu!!!!!! oo yeaaaaaaaaaaaaaa ;)))) kakav arsenal i ostali, takav igrac zasluzuje da igra u realu :))
idi bilo kuda samo ne u real i manu!
dezko idi u arsenal