Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najaći lik Bosne i Hercegovine što je ikad postojao Ma nismo svjesni koliko ovaj čovjek znaći za Bosnu Živ i zdrav bio ljudino!!!
najjakiji
Najaći? Nije se u školu išlo?
Džekson je takav, bitniji mu je uvijek bio i u klubu a pogotovo u repki uspjeh ekipe. Spaleti je jedne prilike izjavio kad ne ide ekipi najviše se na njemu vidi. Gospodin bio i osto. Šta god ko govorio već se sekiram šta poslije njega. Preko 300 golova u ligama petice. Mislim da nike ni u ex Jugi ni poslije iz regije nije niblizu tog učinka.
Ide plata koju je trazio.
Dzeko je rodjeni lider, poslije njega svi skidaju dresove i bacaju ih interistima
ziva Legenda i svjetska Klasa.Dobro je jucer odigrao.Top 8 Golgeter ovog Stoljeca.Najbolji Napadac ikad s ovih prostora
Kloc obicni, slavi izjednačenje ko da je osvojio šta hahah.
Ne vjerujem u odanost klubu nogometnim profesionalcima koji su promijenili niz klubova. Do juče Roma, prekjuče City, sada Inter. Preseravanje. To je pojava iz prošlosti, kada su pojedinci postajali legende u svojim matičnim klubovima, posebno u manjim sredinama.
Sto bi rekao jedan vamo: "Prigonite"
Nafakaški penal, nemate se čime faliti.
Vise bi ga cijenili da je odigrao dobru utakmicu. Ali hajd, Klix mora clickbait odraditi
Sta je Perisic za Inter a sta tek Stankovic ako im je Dzeko legenda sa 0 trofeja ...legenda je Wolfsburga
kakav Perisic i Stankovic.Nemogu Dzeki ni blizu.Vec je osvojio 2 Titule sa Interom .Svjetska Klasa.Top 8 Golgeter 21 Stoljeca.Naravno da je Legenda.Uzeo sam sebi dres Intera Dzeke 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Dzeko je Legenda gdje god je igrao dokazao se osvaja Trofeje i zabija.Svjetska Klasa.Top 8 Golgeter ovog stoljeca.Najbolji Napadac ikad s ovih prostora
Kako se na mjemackom kaze OHR? HDZ!😎