Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kloc
Jesil corav? Pogledaj youtube video, ima link u komentarima. Ako Misimovic nije narasto dvadesetak centimetara i poceo da nosi broj 9, onda je Dzeko promasio penal.
nije dzeko promasio penal nego misimovic
Ziani - nesretno ime za napadaca
Džeko, nadam se da nećeš promašiti kada ga meni budeš šutao. jamiiiiiii :DDD
Eh dzeko dzeko bolji Hrvat od tebe. Kakav si ti Musliman?????!!!!!!!!! Osrami nasu Islamsku Bosnu!
Koji si ti primitivac pipo,nadimak ti sve govori!!!
Evo doso i video: http://www.youtube.com/watch?v=6aJhnahlPxw
Joj preseravanja... Dzeko fulo, novinari moji. http://www.youtube.com/watch?v=6aJhnahlPxw
Neznam da li znas citat. Pise da je Dzeko promasio penal a da je Misimovic promasio sut kada se lopta odbila od golmana od Dzekovog penala.
miske ipak promasio http://www.vfl-wolfsburg.de/50496+M5109f605d54.html
I ja sam bas htio rec da sam pratio live komentatora tokom utakmice na forumu Evertona i da je on reko da je Dzeko promasio penal. Ali isto je reko da je Dzeko dobro igro i da su imali poblema sa njim.
Dzeko moze biti kapiten, ali pucati penale - nikada. iako je zabio Napoliju, znamo da jednostavno nije klasa za penale :D
svaka cast wukovima.. nije lahko everton dobiti u liveroop/u... mislim da je pravi potez sto je dzeko osto u bundesligi... iduce sezone ce biti veca cijena za njega, a za sve ce biti zasluzan trener...
Eh ako je zaista Dijamant promasio sta fali svakome se desi.