Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek prica njemacki engleski italijanski ko maternji.Babuka naucio jezik u kojoj god je ligi igro.A onaj kloc Aguero nakon 10 god u engl jedva 3 rijeci sastavi
Italijanski je mnogo lakse nauciti nego engleski
Neznaš ti ni kad je bilo rato!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Divno je da Džeko ovako izvrsno priča italijanski s jako dobrim naglaskom. To bi vam trebalo reći nešto o momku kad ga klocem zovete. Gospodin jedan veliki.
Umjedto bukvalnog prevoda "praviću razliku na terenu", bolje bi se uklopio naš izraz "biti odlučujući igrač na terenu"
EDIN DZEKO ale ale ale.....
Gospodin!
Zasto ne objavite da su ministri iz super uber vlade KS dobili Pfizera kada su onkoloske pacijente vracali iz Zetre.
Evo od mene maksuz selam za raju koja ovom Bosancu Bullevaru jebe komplet zensku fameliju, a vala u vrijeme ove parade, pozdravljam i raju koja mu opali i muski rod. Eto, da se ovom prilikom udruzimo kao jedno, i sve mu izjebemo! Pozdrav dobri narode. I veliko hvala za sve ucesnike ove nevidjene redaljke nad famemelijom doticnog smrada, zvanog Bullevar!
..Dzeko je SFF bacio u drugi plan...
Valjda se Kolarov ne moze rijesiti tebe...ti ides za njim a ne obrnuto ;-)...
Ne mozes se rijesiti Kolarova?? Porazgovaraj sa Amrom brate.