Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitke
@dundo123 to zmaju naš
Bojkot Manja pekara,hajde da se i ja pridruzim.
@vibrator podrżavam 🙂
Kao fudbaler velik, a kao čovjek još veći. Ukratko rečeno lafčina.
Nemoj se samo iznervirati, Amre ti...
Lutko
To Edine, plava mašino!
E, a odakle nadimak Zmajevi? Da nisu šnjoke pušeći šišu (ili nešto drugo) izhalucinirale 'nake zmajeve kako igraju lopte?!
Evo malo motivacije za Džeku: Zamisli Kardašianku ma golu Armenije. Zamjena golmana u 3-oj min igre. Neiskusan golman, guzovi od stative do stative, od gol linije do prečke. Nemoguće promašit, gdje god pucaš sklizne i gol!!!
Majstore sutra Hattrick InshAllah! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Dzeko ti si poslje Asima Ferhatovica i Ivice Osima na 3 mjestu ziv bio i zdrav sa svojom porodicom 1946
Preko 50 komada za nacionalni tim !!! 🙀🙀🙀
@Endy ⚽️🇧🇦🇧🇦Dijamant s Grbavice !!
glumak
armenije grize.......vidjecemi vas na grbavici ja idem na jug......
Omatori i Dzeko
Hoces opet da psujes mamice protivnicima polupismeni klipan
Ako ne zabijes makar cudvi nista od tvog jubileja
'Bosnian Diamond' - sijao stotinu puta po devedeset minuta. I mnogo duze izvan fudbalskih arena. Da smo, kojim slucajem, malo bolji ljudi, skocili bismo svi, kao jedan, ukljucujuci i zvanicnike drzave (naravno i dijaspora), pa skladno mogucnostima sakupili novac, izgradili nacionalni stadion i dali mu ime ovog velikana: Arena "Edin. Dzeko".