Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast dzeki i totiju...ali ona odbrana rome bi i od bracine vrbanjuse gol primila...o penalu ne bih ni da polemisem...
ETNOCID NAD BOSNJACIMA obavezno pogledajte: ► Palestinizacija Bošnjaka! Arapi i Turci koloniziraju BiH http://adf.ly/1ivbyz ► Halal prostitucija pokriveni Bosnjakinja i Arapskih 'turista' u BiH http://adf.ly/1ivc8H
@SkrivenaIstina Otkrivena je servska historija.Od Ivice i Marice smislili cara Lazara i caricu Milicu a od 7 patuljaka napravili devet Jugovića.Šta je sledeće?Crvenkapa je Željko Cvijanović?
Dzeko legenda nasha zmajevska!
klocko
Svaka čast, ali trebalo mu je 5 odličnih prilika da zabije jedan gol. Mogao je hladno upisati 3 gola, ali nije ga išlo.
Odbrana nula, i bez lazne skromnosti, moze se reci da bi bila na -5 da Dzeko uz ulogu spica nije preuzeo i ulogu zadnjeg veznog. Tek sada se vidjelo koliko je DDR neophodan u Romi. Ali, svakako Edinu svaka cast, da se toliko ne trosi na obrambenim zadacima, bio bi daleko najefikasniji spic u Italiji, a bogami i sire.
Slažem. Čudno je samo što Roma ima igrače koji bi trebali moći bolje igrati odbranu. Ali ne grizu, ne žvaču svakog, nije im čista mreža svetinja... to je ono što imaju samo ekipe koje zaista hoće da budu šampioni i koji znaju kako se to postaje. Može Džekson biti najbolji strijelac, ali šta to vrijedi i njemu i Vučici ako budu drugi ili treći?
Ovi iz Rome ni sami ne znaju kako to da su još uvijek drugi u Serie A.
Koliko god da je Dzeko zasluzan za sve ovo ja bih se zahvalio i Spaletiju koji je vjerovao u njega i oslobodio ga koje kakvih fobija koje vuce iz MC i pritiska rasiste Manchinija
Spale je obican trenerski idiot kao i desetine trenera kojim se posreci da ubodu dobar tim. Da npr. Ancelotti vodi Romu, Roma bi sada bila u doigravanju LP-a. Kao sto se posrecilo Susicu sa BiH, tako se posrecilo i ovom celavom diletantu da na ruke dobije 20 vrhunskih igraca sa kojima nema pojma sta da radi. A Dezko, o Edinu ne bih sada, jer nema trenera koji ce za Dzeksona reci da je bio los, jer covjek je rodjeni pobjednik. Nema to veze sa Spallettiem.
ETNOCID NAD BOSNJACIMA obavezno pogledajte: ► Palestinizacija Bošnjaka! Arapi i Turci koloniziraju BiH http://adf.ly/1ivbyz ► Halal prostitucija pokriveni Bosnjakinja i Arapskih 'turista' u BiH http://adf.ly/1ivc8H
Fuck off
KA PI TE NU👏👏👍👍
Dzko se krece fenomenalno...da je lopta htjela, lagano je mogao do 2-3 gola...i ovako je dobro, skoro svaka utakmica gol...bravo majstore.
...cini se poceo rat u rumuniji....
Dzeko je iznad ove Rome
dzeku ne treba hvalit vec samo govorit mozes ti bolje . e tad je on najbolji
Bravoooo!!!
I kažu kloc a gura lik Romu samo tako.
Kazu Dzeko kloc a tvoja mama kurava, a Edin gura li gura....