Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najteze je dobiti protivnika unaprijed dobijenog.
Mi više ni u baraz nikad necemo a ne na EP ili SP
A kako ste se samo keslali sinoc sto je POR gruno SRB cetiri komada...A vama Armenija spakova cetiri komada da ponesete u BIH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vise je golman Sehic dodirno loptu od Pjanica! Ko nevjeruje nek ponovo pogleda drugo poluvr. Od Zukanovica veceg grobara odbrane nismo imali. Loši jesmo, ali da nas tuca Armenija, nismo! Zalosno da zalosnije ne moze biti!
Nije tu ništa Prosinečki kriv. Najveća krivica su igrači koji se ne žele da bore to smo gledali još od Brazila sve je to nula i ispod nule. Dno dna. Igrači neće da se bore jer se boje povreda i štede se za klub u tome i caka.
Kad sam neki dan rekao da će nas Armenija dobit svi ste negativno lajkali,problem nije u treneru.Koliko smo samo trenera promjenili, a isti igraći već godinama igraju sa 30%snage na osnovu svojih klubova.Zato nek i ove zvijezde od igraća(koje godinama hvalimo) časno se oproste od državnog tima.Pa početi sa mladim kadrom kao i Italija a ne sa manakenima.
nikad nikom nisam reko...
Samo se drva slazu.... Nismu ni daleko od toga.
dok god na kalkulavija bude provlačenje drugim mjestom, necemo nikad nigdje otici.. jadno!
Haj se vi malo saberite pa fino u neku stvar da idete...
Nekada u ono mračno doba komunizma igrači su mogli biti internacioialci sa 27 godina.
Nije...kriv je Savez.
Izgleda da su vehabije i vehabinice koji su danas u parku kod Druge gimnazije protestvovali protiv parade ponosa i dovili za kišu i grmljavinu ipak neku pogrešnu dovu učili, pa zato fasovasmo od Armenaca.
Šta Pjanic ima komentarisat nije ni igro u prvih 11??!!
ne treba se sekirati,ako ne mozemo Armeniju dobiti koji cemo onda dzavo na EP... al sdruge strane ima i dalje sansa preko lige nacija zar ne? u polufinalu smo tamo..
kmeee kmeeee ... Apajati , apaurini , heljp heljp
Nikad nece biti ozbiljna Repeztacija izgubite od Reprezetacija ko je nemaju rejting pokri te se po usima.
Nije sudija a nije ni selektor. Niste ni vi, igraci. Sudbina takva. Vazno je ucestvovati, a ne pobijediti.
Bio je penal protiv Armenije!