Prijateljske utakmice
0
Džeko i dalje zabija za Wolfsburg
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I opet i opet i opet.....(smajli sto udara glavom u zid) Prije par dana spektakularna vijest SA-X portala kako Dzeko prijeti losom igrom,pa odlazi ,pa ostaje ,pa opet odlazi sigurno ,pa ostaje sigurno....pa dokle vise ....zasto ne nadjete nekoga ko ima provjerene informacije i ne objavite vijest kako treba......znam da vam treba ovakvih clanaka da popuni rubriku SPORT ali dajte ljudi malo se uozbiljite.....
I mama ti je bas Bezze al jebga od biraca nema jebaca!;) BH 4 EVER!!!!!!
džeko je baš bezze
@Pipo Misimovic bi i dva prsta iste ruke zavadio,sabotirao,unesrecio,upropastio,samo cekam kakvu ce smicalicu susicu da napravi,ako mu suspenduju pajde iz saveza,jer je direktno u hayatu kod senada onda otkriveno da je i nakon kukavickog potpisa misimovic sa pasalicem sredjivao nesto sa strane,POKVARENJAK SMMRDSKI.
deba je najpokvareniji igrac kojeg je bih ikada imala, bjezi Dzeko od njega makar se morao okaniti fudbala.
Miske kralju najjaci si, voli te tvoja BIH! Jedva cekam tvoje majstorije u klubu i repki:):) Respect