Prijateljske utakmice
0

Džeko i dalje zabija za Wolfsburg

Totalsport
Trokut-turnir povodom otvaranja novog stadiona njemačkog drugoligaša Ingolstadta u subotu je osvojio Bundesligaš Wolfsburg.

U oba su dvoboja po 45 minuta nogometaši Stevea McClarena pobijedili drugoligaše s minimalnih 1-0.

U prvom je dvoboju, protiv Augsburga, svoj prvi gol u debitantskom nastupu zabio danski stoper Simon Kjaer. Pogodio je u 22. minuti. U srazu protiv domaćina, FC Ingolstadta, strijelac odlučujućeg i jedinog pogotka pred 15.000 ljudi na novosagrađenom stadionu vrijednom 25 miliona eura bio je Edin Džeko.

Bosansko-hercegovački veznjak Zvjezdan Misimović nije nastupio niti u jednom od dvoboja zbog problema u listu noge. Primirio je makar strasti u klubu u petak izjavivši da se povlađuje odluci vodstva kluba o ostanku u Wolfsburgu.

  • Imao sam konstruktivan razgovor s direktorom Dieterom Hoenessom. Jasno mi je dao do znanja da se sa mnom najozbiljnije računa i da se u mene vjeruje. Odluka je vodstva kluba takva kakva je: ostajem. Stoga se u nastavku priprema i nastavku sezone koncentriram isključivo na VfL Wolfsburg. U idućoj sezoni želim s Wolfsburgom opet napadati trofeje. Klub ima velike ambicije – rekao je Misimović.