Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu je za način kako se s tim treba nositi, mada ništa nije negirao. A šta je mogao novajlija Karsdorp reći? Mislim, Roma je, sa izuzetkom par dobrih serija jedna vrlo teška ekipa za gledati i pratiti uopće.
Spusti ga Dzeko usput i Lulicu.
Ovaj se žalio šta mu nitko ne dođe i ništa mu ne priča za vrijeme posla? Potpisujem odmah to isto i za crkavicu od svoje plaće a ne milijune koje je on imao :D
Ovakve dvije ''gospodske'' rečenice je mogao i Čombe sastaviti
Gospodski?! Šta je to gospodsko u tom odgovoru?
to sto neko dobro puca glavom ne cini ga gospodinom ..:) .dzeko je sto se glave tice uber gospodin
Zasto klix ne pise da je 15 maskiranih lica sa fantomkama na licima upala u Kninski kafic i petoricu navijaca Zvezde polomila,svi zavrsili na u bolnici ortopediji,plus demolirali kafic.
Edine, i sam Totti se kriticno oglasio u vezi Rome kada je otisao. Zasto nisi i njemu kriticki odgovorio
Svako ima pravo na svoje misljenje ali ako iskreno govori treba ga podrzati...
Kaki Dzeko iziograva moralnu vertikalu, a molio je boga da ode u Inter, vec se poceo online druziti sa Lukakuom itd.... I sad kad nije otisao, on ko fol veliki Romale Romali.... Sjedi Dzeko, nadam se da navijaci Rome prate tvoje gluposti oko ljubavne afere sa gradom MIlanom.
@gooUser1566201185 Dzeko je Romu praktično doveo svojim igrama na korak finala LP prije dvije godine, da je i otisao iz kluba, klubu je dao vise nego neki godinama u njemu.
decko iznjeo svoje misljenje.
@maric1987 iznio
CAR!