Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko ti si majstor!!!
kako suradjuje s kolarovom dobro , na ponovoljenom snimku drugog gola ako ste dobro pratili vidi se kako je glavom dao znak kolarovu gdje da ubaci loptu i tapppp gol :D
Dzeko 2,Kolarov 1 + asist.za Dzeku.,Pjanic 1,Mandzukic 1,,,,,lijepo cuti i vidjeti normalne ljude kako se slazu...a ovamo u jebikuci mrznja,zavist,lopovluk,dokle vise?? MATER VAM JE..M,GOVNA JEDNA ,pocrkali dao Bog.svi koji mrzite...
Dzekson the man! :)
Svaka im cas, ali bar polo od ovoga mogu dati za repku kad igraju. A Dzuki treba 5 sansi da zabije gol, a u Romi iz prve sanse daje golove. pjanic isto nema ga u reprez a u Juve obavezno da gol.
haj ti prati šah boga ti i poštedi nas izljeva svojih gluposti
Ne moze dati ni 10% jer je fudbal timski sport. Mora imati jak i uigran tim koji igra kao tim da bi postizao takve rezultate. Tj. Tamo gdje su kvalifikacije za tim da si sto bolji i da si dobar timski igrac - tu se i daju golovi. Tamo gdje su ti jedine kvalifikacije da si rodom iz BiH i da odgovaras nacionalnom kljucu... to ti je ovih zadnjih 20+ godina zivota u BiH. I fudbal hoce sposobne a ne podobne.
Pjaniću. Hvala ti za pomoć reprezentaciji kad nam je trebalo.
sutra Seo nastupa
Jel ima jos neko da kaze da nemamo igrace svjetske klase? Tek sad mi je zao sto cemo jos jednu veliku smotu propustiti, a savez nek ponovo izabere nekog strucnjaka koji ce nas jos jednom zaviti u crno.
@ante k pa i hrvatska ima 3 igraca svjetske klase, modrica rakitica mandzukica, i mozda jos jedan da se izrodi i to je to..
@saltcity_tz Ali Hrvati imaju još 15 igrača koji igraju na vrhunskm nivou. To je njihova prednost u odnosu na vas i na nas. MI smo se nekako provukli ali osim Matica nemamo neke igrače top klase. Hrvati su, po igračkom kadru, trenutno najbolja reprezentacija sa ovih prostora, uključujući i sve prethodne Jugoslavije i timove koje su imali novonastale države poslije raspada. Ova ekipa im je bolja i od one bronzane sa SP.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Batistuta Gabriele za tebe je Džeko Pele!
I sta kaze ono Nikic jutros: "Ko kaže da smo mi bolji od Irske."
Nisam cuo da je ijedan Irac dao gol u ligi sampiona.
da je bar kipru dao 2 gola. al kipar je ipak prejaka ekipa
Jaoo brate ja gola za 2:2 ufffff ko Van Basten💪👍
Nisam gledao Juventusa, ali čim sam vidio da je Pjanić pogodio, mogao sam ruku u vatru da je bio slobodnjak... Jbt, čovjeka nr bi trebali nazivati fudbalerom već profesionalnim izvođačem slobodnih udaraca.
Dzeko je medju 5 najboljih napadaca ! Mrzim ove sto pišu za Romu super igra a za BiH ništa, pa zamisli kad imaš beka Bruno Peres ili Ognjen Vranješ koji ti trebaju da nabacuju, ili jednog aktivnog Kolarova ili jednog aktivnog ali vise pasivnog Kolašinca, razlika je velika..! PS: dušmani mogu samo da mu ga puše :)
Pogodi Džeko (2 puta), pogodi Pjanić također i odmah ospemo paljbu po kapitenu npr. u fazonu "što ne može ovako igrati u repki" itd itd... E pa čovjek fura isti stil igre i u Romi i u repki samo što ima prvoklasne veziste koji ga pogode sa pola terena kad hoće i kako hoće a mrtvi Mato Jajalo i slični njemu se muče jadni kako će balansirati na terenu da ne padnu na usta (i eto ti bruke) a da ne pričam o tome da upute neku upotrebljivu loptu prema Edinu.
Jedina persona u tom našem famoznom veznom redu, veznom redu kojeg niko ne spominje i koji je krivac za svaki loš rezultat, od koje se očekuje dobra partija i opravdanje titule "strašnog i prestrašnog veziste" jeste Miralem Pjanić koji ne znam da li je ikada odigrao dobru tekmu za repku od kad je "regrutovan".....
I zašto onda pljuvati ovakvog centarfora, kojem neće biti sličnog u idućih 30 godina, zbog ostatka tima koji je realno ispodprosječan(čast izuzecima kojih je vrlo malo).
Steta sto Roma ima onako tanku odbranu inace dobra ekipa,za neke vece domete treba jedan strasan stoper nece uvijek Dzeko moci izvlaciti.Kolarov takodjer dobar uigrani on i Dzekson,Pjanic standardno slobodnjak ko penal.Dobri balkanci veceras Dzeko,Kolarov,Pjanic,Mandzo,Sehic.
Svjetska klaso majstore,golcina iz trka volejom bum.10 utakmica 10 golova ove sezone za Romu,racunajuci i reprezentaciju 12 golova na 14 utakmica.