Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majstor ! jos potrugalcima..
- edin veceras u ulozi strijelca,asistenta al\' i klupskog doktora xD - nismo svjesni kakvog nacionalnog heroja imamo - pa jest igracina, jednostavno rastura - cudo bi bilo da ne zabije barem jedan Portugalu za kraj: onaj johnson isti vampir iz twilighta xD
Taj vaš Džeko stvarno rastura. Dogodine eto ga u Real Madridu. Pozdrav i sretno protiv Portugala. Zaslužujete prolaz dragi ljudi.
cuj iz brijesca ej djeco
nane mi mrtve nema ga jaceg!
a sta je p***e sad je dzeko dobar, do juce ste pljuvali po njemu.... E p***e
Kamenjarac, voli li tebe iko takvog smrdljivog?
Svi mi volimo kada ga Džeko zabije!
To Džeki ma svaka ti čast!
Ajmo Portugal!!!! ajmo katolicka braco!!! svi smo uz vas.
kakvi su ovdje bolesnici.auuuu. mislim,stvaarno. edine samo naprijed!!!
dzeko dijemant peder
šta ovo city počeo utakmice igrati, gdje se samo 7 golova daje :D
sestra mu se po sarajevu taslachi za pare, a on suta lopte, pu drzave naopake fuj
Jest. Drugi rove po kantama i zaviruju u WC šolju nebi li saznali šta njihovi ljubimci jedu, šta kake i kakva im je kaka, a ovi naši ne prenose ni tako jednu bezazlenu informaciju.
SA_x, samo prenosite tuđe vijesti a i slabo pratite našeg velikana. Zašto se ne ugledate na Amerikance koji snimaju svaki pokret svojih zvijezda? Lično sam prisustvovao situaciji kada je Džeko kupio Argetu umjesto Ovako paštetu a vi o tome nemate pojma! Pa ni slova? Svi drugi znaju kada im velikan prdne a mi pojma nemamo, tek ponekad koja štura vijest. Sramota!
http://www.youtube.com/watch?v=tuqMxfM-Sgk