Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad smo izgubili onu utakmicu protiv Kipra, pa onda protiv Izraela, bilo je jasno kakve su nam šanse, ne znam što se sad svi redom ibretite...ono sinoć je bilo normalno...
bravo
RBW, jarane moj nabrijani, nije problem kad te Belgija razbije...problem je kad te razbiju Kipar i Izrael...ovo sinoć je bilo sasvim normalno...Mada, s druge strane i Srbiju je razbila Albanija, ne znam što se ku***š... Koja bi to repka iz regije mogla s Belgijom igrati??? Sila je sila, pajdo moj :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Džeko, ponosu Bosanaca širom svijeta, svaka čast za tvoju sinoćnu igru. Daj molim te reci Meši da od Vranješa, Medunjanina, i Šunjića imamo bolje, možda ne zvijezde, ali puno bolje.
Dzeko je bio na visini zadatka , jedna od boljih njegovih partija . A s Pjanicem imamo ozbiljan problem ,treba nam neki novi Misimovic . Pjanic izgleda sam ne moze nista napraviti i tu je kljuc vecine nasih problema u igri .
Kao prvo zahvaliti se Velsu sto dobise Kipar sinoc inace bi nam i sa Kiprom bilo gutavo. Sve zavisi od Izraela koji nam bjezi velika 4 boda i od Kipra koji je takođe ispred nas i docekuju nas na svom terenu.Jel neko ovdje stvarno misli da mi hladno mozemo dobiti Kipar na gostovanju?
Ja ne vjerujem šta čitam.. Džeko se trudio?
Samo dvije lopte je uspio primiti kako treba, ostale su se prilikom prijema odbijale po par metara od njega, kao i uvijek.. I onaj go što dade je više sreća nego pamet. Ako se idući put bude ovako trudio, mogao bi i trudan ostati..
Onaj gol je majstorija Mujdze koji mu je iz trka dao loptu kao na tacni
Pazi da te emir hadzihafizbegovic ne provoza na haubi!!!
Dobro ste ga popusili haha nesto hrvatima govorite oni ce bar otic na euro
Sta ima veze i da se ne plasiraju, nije smak svijeta
haj ne mozemo svaku ni pobijediti :D
"Do jučer smo ovisili sami o sebi, nakon ove utakmice više ne" Kako si uspio tako nešto zaključiti bez mikroskopa, Džeko ?
Ko ce to Walesu dati gol?
Koliko nas je debelo kostao poraz protiv Kipra sad se vidi evo njega da nije bilo gotovo sigurno bi bili barem u barazu bez obzira na poraz od Izraela mi smo mogli ovdje racunati da cemo izgubiti od belgije koja nenormalno jaku ekipu ima,onda prva utakmica nas je odma ukopala krenuli smo se izvaditi na tome u najtezoj utakmici protiv Belgije i nismo uspjeli kao i sto protiv Izraela to nismo popravili !
Dzeko, ti si kralj koji ce se tesko ponovo desiti. Naklon do poda za onaj gol. A ostali nek se.....sa izuzetkom Pjanica koji nek se j......dvaput!
Dzeko ne rise. Bili ste bolji od njih, ali, nespretni Vranjes je poklonio- Baljegancima- sanse da pobijede. Jel se Pjana naspavao. Juce mi je bio umoran. Sta mu je .
aiiii kakav je ružan bogteeeeee
Ma ne znam koje mu je porijeklo, znam da ne da gledat u sebe. Nekakve usne fuj ......nek je živ i zdrav, al meni je gadan
ahahahaha, koji kralj.....pa ti si pravo upućen :))
ova belgija ce osvojiti evropsko prvenstvo u francuskoj ..zivi bili pa vidjeli