Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmanovic pravi igrac. Gdje je bio prije?
nije platio Faruku i Mehmedu
Strasan igrac ovaj Rahmanovic,samo naprjed kralju pa dan se vratis u F.k Sarajevo jednog dana aBd.moracete se protiv Portugala bas potruditi da se ne brukamo bezze..
Ocito da ih je selektor natjerao da ne vracaju loptu nazad do Sehica, a i Pjanica pomjerio za 10 metara naprijed. Samo tako, a ne da imamo pasove pred nasim golom
Dzeko gigant
Portugal ce nas razbiti ko beba zvecku😕
Igrali su protiv Lihtenštajna. A slavimo kao da su pobjedili Portugal.
Ne znam samo gdje se pronađe budala da da neku primjedbu Džeki koji je i ljudina i igračina. Bravo Majstore.
Pun mi k*** Dzeke i njegovih obećania
Ono kad sablasna pobjeda nad Lihtenstajnom udari u glavu, svi imaju motivaciju da nesto kazu, a kad nam je svojevremeno gosp. Pukki mlatio mrezu i utjerao strah u kosti tada su intervju-i bili mizerni, sacekajmo Portugal prvo pa se onda raspricajte kao sada i dokazite, meni pobjedom od 2:0 niste unijeli nikakvu nadu, Lihtenstajn dobroj reprezentaciji bi trebao posluziti kao trening utakmica a ne kao omjer snaga, e cemu se mnogi dive, prerano?
Hbga fasovat cemo od Portugala kao i inace, al borite se bar..
Bravo momci , hvala ovom dijamantskom ljiljanu. A sto se tice Amara igracina ipo, Mirvicu vrati ga u Sar. ako hoces u evropu,
Onaj Demirovic najvece razocarenje repke ...
Definitivno
Jes ruzan ovaj desni
Legenda i aBd neka nova legenda