Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako igraju dobro bez Nasrija i Aguera Džeko aferim
ZA MOJE MAHALCE HVALA DZEKO
još kad bi video radio...ihhhh ...
Čak iako ste možda kapitalan primjerak hrvatskog mužjaka, gospon CRO, izražavam sumnju u količinu vaše sive mase, pa vam moram reći da niste moj format. Nadam se da ste razumjeli! Stoga svaku buduću razmjenu mišljenja sa vama smatram bespredmetnom i savjetujem psihijatrijski tretman!
Ooooo jedan je Edin Džeko. Sve će on sam.
Samo čekamo popis. Ako vas ne bude više od 10 % idete u nacionalne manjine zajedno sa ciganima. Zato tišina !
Gospon CRO, sta mislite gdje je nastala religija vaseg cijenjenog puka, zbog pristojnosti ne pominjem procente, i mozete li mi, prosim vas lijepo,objasniti kakve veze ima religija i prehrambeni proizvodi koje pominjete, sa fudbalom??? Mislite li da ste nas, tom zavidnom kolicinom iracionalne mrznje, uzrujali ili uvrijedili? Ne laskajte sebi, puca nam prsluk za ono sta vi o nama, pa tako i o Dzeki, mislite!!!!!
Pa da vi ste posebna ljudska vrsta, dijelili ste to mišljenje sa A Htilerom i bili fašistički saveznici u II svj ratu.
Halo ¨E¨ jesi to sam sebi stavio lajk.
baš smo jučer gledali kako se nadričovjek iz jedne zaista kulturne sredine (žali bože djeteta svešteniku poslati) Nikica Jelavić prenemaže sa loptom u Evertonu.....
Džeko,osrednji igrač podrijetlom iz bošnjakistana,idol nepismenom,siromašnom i zaostalom puku sa 22%.Navedeni slučaj je odraz mentalne nestabilnosti uvjetovan pretjeranim konzumiranjem loja i zlostavljanjem od hodže p.edofila u mladosti,kao i pripadnosti zaostaloj religiji podrijetlom iz Azije.
za one koji su procitali clanak o tome da axe salje 22 osobe u svemir... prijavio sam se i bio bi zahvalan kad bi glasali za mene.. mozda ima nade.. :D link na koji mozete glasat : https://www2.axeapollo.com/bs_BA/47688/azur-bjelic
ono bih i ja zabio ocm. džeko - bio i ostao - klotz E CUJ 'KLOTZ'
Stručnjak! Mogao si utakmicu gledati na sky - sportu, pa da čuješ šta STRUČNJACI misle o igri Džeke. A, imao bi šta i poslušati. Hvalospjeve čitavih 90 minuta za njegovu igru kao npr: "Odlično kretanje Džeke po čitavom terenu." "Kako je samo uspješno izbjegao offside prilkom postizanja pogotka." "Odlična akcija inicirana od strane Džeke."....itd, itd @stručnjak... Šta si to ti ...specijalista trener za fizičku spremu? Jesmo li istu utakmicu gledali? Džeko je večeras pretrčao koliko svi igrači Evertona i Swansea zajedno u subotnjoj utakmici B-kvalitete. Sve čestitke Džeki za maestralnu partiju tokom svih 90 minuta!!!
da nam je još ovakvih "kloceva"... Džeko, mahale i mahalci diljem Sarajeva su ti zahvalini :D
da edin jeste kloc: osvojio cojk premier ligu engleske, bundesligu, fa cup, community shield, covjek 60 golova za godine u wolfsuburgu, covjek najbolji i drugi najbolji strijelac u dvije sezone, covjek koji je ove sezone prvi strijelac city-a iako je u nemilosti trenera...da to je taj kloc...pu s kakvim ja de.b.i.l.i.m.a dijelim zrak!!!!
Identičan je postigao pogodak i na utakmici protiv Stouka,i na još par utakmica tako da je Džeko igrač koji posrema lopte u prazan go sa par metara,veoma teško,bravo majstore :D