Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ziv i zdrav bio ti i tvoja porodica...majstore...
to je reci covjek,koji ima dusu,karakter i ponos prema drzavi,,,svaka ti cast Zmaju,,,mozda bi njima vise pasovalo da si njima donirao,jel njima je malo koliko im god das,,,odnosi se na nase Vladare bez granica..
@ISTlNOMprotivLAZI eto ti znas jel on dao.......a nedavno je Ronaldo odrzao press konferenciju gdje je rekao da nije donirao novac za djecu Palestine kao sto neko navodi,ali ti samo pratis klix i ostalu zutu stampu
Kazu ima on,moze on...imaju mnogi i puno vise,nasi ljudi za koje vjerovatno nismo ni culi. Senad Bingo Dzambic je milijarder,Dzeko je za njega siromah,pa odera i narod i radnike...da je Dzeko hrvat vjerovatno bi ga do sad proglasili za svetca,al ovako posto je nas,preostaje jedino da ga pljujemo jer mi ne znamo nista drugo!
Rijetko fino vaspitano dijete. Ko je bar jednom putocao avionom sa Dzekom mogao je vidjeti s kojim onim strpljenjem prihvata selfie sa ogromnim brojem djece i odraslih. Svaka cast Edine!
Svaka cast pozzz hejteri imal vas....................
Ti si jedan veliki gospodin :)
ziv i zdrav bio sa svojom porodicom,haj prekucaj sa desetogodisnjim stolicama pokazi ko je tata mata
Zato i jeste najomiljeniji igrac gdje god je dosao. Ne moze se to kupit parama. Bravo
svaka cast,i dino merlin bi ali u k...
Naravno da te nagradilo pa iz sarajeva si da si iz kraijine kitom bi te nagradilo ko ce ako nece svoj svome.
Dijamant legendarni
dzeksone ponosu bih
Podaj, bolan, onom jadnom Miletu, da vidi opet Amerike, srce mu se zažaljelo Washingtonskog zraka, a ne daju mu dušmani, moj Edine. Ima i Mile mater.
Dzeko top, pjanic flop!
https://www.youtube.com/watch?v=ZbJnHvyN3WY u novom pazaru se ne slavi nova godina
Dzeko je uvijek bio covjek. Bio i ostao. Svaka cast lave samo naprijed.
To Džeksone! Čudo su ovi iz Vijeća Ministara odriješili kesu...msm... hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj