Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo majstore samo tako nastavi
da ne dobije opet 5-6 samara
miske neće više igrati, seli se na filipine, tamo ima farmu fazana, pa će probati od toga da živi i plaća ženi alimentaciju
džeko će preći u lohinju donju, kažu dat će mu da se oženi iz njihova sela, i dobit će sedam dunuma zemlje u polju
Ehh... tako i treba, jos ovu sezonu da rasturi u Njemackoj i sljedece godine... dolazi u Chelsea!!! =)))) Dzeko kralju!!!
Dobro a sta je sa Misketom . Dzeko je bez Misketa ko\' Musemic bez Pasica zajedno su (pre)dobri . Bilo bi dobro da obojica odigraju jos jednu sezonu za Wofsburg i zajedno uzmu ligu prvaka.
trebaju se svi mladi igraci ugledati na njega u bh
Oni imaju avijjooooonnn!!!!!!! Samo da ne ode u Italiju tamo sve dobro propada.......
A bas sam se ponadao da ce makar jedan dan, proci a da ne napisu neku glupost, ZOVNITE VIDOVITU BEBU, da vam kaze gdje ce, fino je zaposlite na sa - x i to je to da vise vi ne pisete gluposti. MOLIM VAS DA VISE NE PISITE NISTA, NEGO KAD ODE JAVI TE NAM, GDJE JE I KAKO JE. U ostalom mislim da cemo to prije saznat sa drugih portala.
boli me ona stvar vise ...
ako sad ne ode u veci klub, pitanje je kasnije
i ovaj dzeko mi se na ku*rac popeo,svaki dan neke nebuloze oko transfera
boooring
bogami ako dodju bas tim avionom, umjesto autom, onda nema puno price...zna se.
ako je pametan,bolje da ne ide među žabare