Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Višća je super, valjda svaki Edin zna igrat' fudbal 🙂
@SarahH još iz Želje :)
Visci uopste nije potrebna druga liga. Tu ga vole, cijene, postuju... To je covjek za primjer drugima, kako pare i slave ne udare uvijek u glavu. Sve najbolje mu od srca zelim!!!
@elvedin123 znas onu.. Ko igra za raju i zanemaruje taktiku... Odlican igrac. Treba mu jaca liga.
Kako Džeko igra u zadnje vrijeme možda mu se i ostvari želja da on i Višća igraju u istom klubu-Beškeberu ili kako već
turska liga je neka visa srednja klasa, o tome pričam, nije top liga
Visca da je imao ozbiljnog agenta da ga predstavlja dogurao bi u dakeko veci klub i ligu a ovako tesko bgm....Dobar je igrac i svako dobro mu zelim
Istina je zaista da su ovi treneri u Turskoj postavili kvalitetno igru u kojoj Višća daje i preko maksimuma. Pogledam peoneki prijenos i zaista izuzetno igra u Turskoj. Šteta da nije potpisao neki bolji ugovor.
@Hamoponovouredu Nije potpisao zato što se i vidi da mu je domet turska liga , borben igrač i sve tu ali je u reprezentaciji nemoćan protiv bilo koje ozbiljne reprezentacije nije ništa pokazao .
Višća bolji od Džeke 300 puta. Lik na svakoj utakmici pretrči što Džeko u jednoj sezoni.
hah to se salis malo pa Visca u Romi nebi bio ni blizu klupe
Dvosmislena izjava Džeke, ako bi volio s nekim igrati, onda se ne kaže da bi ponekad volio. Znači, Džeko bi volio ponekad igrati sa Višćom, a počesto ne bi.
Nemam ništa protiv al tanak je igrač ja mislim da je on dostigo limit nema prostora za napredak , on da je klasa uzeo bi to Galata , Fener , Besiktas davno. Realno jbg drag mi je al ??
@hercmerc PA SINE LIK IGRA U NAJBOLJOJ TURSKOJ EKIPI TRENUTNO... KAKAV CRNI FENER, GALATA.... AL ŠTA? Misliš da ga nisu htjeli uzeti... ne lupetaj. Igra lik u ambicioznoj ekipi u kojoj je siguran i u startnoj postavi uvijek. O čemu pričamo?
Višća je jedan skroman momak, mislim da nece nikad otici iz Turske zato sto on to ne zeli, nije od onih koji lete za parama, izgradio je svoj privatni zivot tamo, vec je postao legenda svog kluba a igrat ce jos dugo.
Ne može on dalje od Turske, nažalost.
Haj nek neko vidi , netreba biti subjektivan nas je al realno Turska plafon
@hercmerc Ma smiješan igrač. On da je za nešto više davno bi njega pokupili Španci, Francuzi, pa i Portugalci.
Ponekad i igrate :)