Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dijamantuuuuu boli tebe ti si najbolji a ovi dusmani neka zacepe vise....
hercegbosna.org/forum
Porede Dzeku sa Ibrahimovicem, pa normalna stvar jer cijela cijela engleska liga nema igraca da bi se poredio sa Dzekom ako cemo iskreno, a sto se tice Ibrahimovica bjezi Dzeki za nijansu.
dzeko je velemajstor .... ali ibro iz sanskog mosta je kurcina od igraca.. ja sam inace trener Rudara
@quentin Psihijatru nismo te prepoznali. Ajd kad si tako pametan reci ti nama gdje si sve supalj??? BIH4EVER
Od svih smiješnih malih naroda na Balkanu Bošnjaci su u svojoj nacionalističkoj unobrazilji najsmješniji. Svaka čast rijetkim pojedincima koji odskaču od kolektiva, ali široke narodne mase su vam gore nego kod Srba i Hrvata. Ma neka ste mi živi i zdravi!
yebo vam vise dzeko mater u po usta... dzeko je prdnuo - dajte nam odmah strucnu analizu.
dzeko bi ih mogao poduciti kakao se pere paksu s tri prsta.
Koji idioti ovi englezi dzeko je pele za ovog crautcha sto nekazete engleski idioti da je manchester u financijskoj krizi nema love za velike transvere da je ovo istina sinoc na 3 plus na danskom kanalu smajhel rece da manchester u januaru prodaje i nanija zavrsen citat......
kakv piter crouch smlata krakata od igraca, dzeko je izmislio napadaca za njega svako hvali svog konja
AHAHAHAH DZEKO JE RONALDO LUIS NEZARIO DE LIMA ZA CROUCHA
joj kenjanja... čuj dao gol glavom koji je bilo teže promašit\'... a to što se našao na pravom mjestu, nadskočio carricka i doslovno zakuco loptu brzinom svjetlosti je ništa :D
Aaaa, jest krivo dusmanima sto nas dijamant sija. Samo naprijed legendo, nek svi pocrkaju od ljubomore. Jedva cekam priliku da pokazemo Smrdiji kako se igra fudbal.
Nisam još opsov\'o na ovom com-u, al\' jeb\'o vas više Džeko! Jest dobar, al\' pun je klinac Džeke, Dodika, Radmanovića... i sl. Izgleda da se furate na Dnevni glas_ tamo se redovno izmjenjuju naslovne slike Cerića, visokog predstavnika... i dr. ljigavaca. Nadam se vašem boljitku!
Je.em ti Boga vise,novinare i usporedbe,teze promasiti nego dati...gamad,olos,ciganji,daBogda za hljeba nemali. BIH4EVER