Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa bolji je od ronalda, j,e,b,o te ronaldo da te j,e,b,o.
mog\'o bi bit\' ako u igru ne vrate teveza i balotelija tandem iz najgorih nocnih mora bosanaca
dajte nam tog džeku, on je isti ja, ima rošavo lice, ko moja prdekana. požurte se dok sam još na vlasti u par zaseoka.
oćel ga pozvati da igra za 23% rezervata.
Niti mogu citati clanak, znam da njateke, niti ove vase glupe komentare. aj vozdra
Volio bi da Dzeko bude prvi strijelac, ali sumnjam pored Rooneya. Ne zato sto je Rooney bolji, nego zato sto ce on sve Unitedove penale pucat a Dzeko vjerovatno ni jedan Cityov. Vidilo se koliko Rooney hoce da ide za titulu prvog strijelca: United vode Arsenal 6-2 i osigurali 3 boda 100%, a on opet uzo da puca penal.
moram se ispovijediti Turcin je gu.zio moju baku,prabaku, prapraprabaku,praprapraprabaku, pa i prapraprapradedu... i zato sam ja ovako depresivan...i ja bi šta gu.zio al mi mama jer sam ružan...
Jeste naš zmaj, naše dijete.. Ali brate mili tek je sezona počela. Pa i Sarajevo tako 5 kola bude 1. pa onda spadne na sredinu tabele. Realizam - inače divan period.
MISLIM S-NAZI..
DŽEKO JE SILA..SAMO MORA JOŠ MALO PORADITI NA NAZI..INAČE MOŽE BITI U RANGU IBRAHIMOVIĆA..
\"bosanci i hecegovci\" kako to smiješno zvuči ........................................
http://www.youtube.com/watch?v=BrW9Jghsc3w&feature=player_detailpage poslusajte fasisoidni i unormalite se...
da mate, svetinja je svima nama bosancima i hercegovcima koji smo se borili za nju i opet cemo ako zatreba protiv takvih f.asista i k.retena kao sto si ti.
za bajram puno manje komentara. otisla raja kucama. sad se moze zakljuciti koliko nas je odprilike iz sa...
da bosna svetinja kako ne mujo aj biži ća
Edine velicaj BIH na svakom koraku...Ponosimo se tobom...
u bl je u prvih 6 mj. ove godine izvrseno 248 samoubistava, da ne govorim o ostalim nasim selendrama u rs. bas ste zadovoljni zivotom u rs nema sta...