Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Roma ce ove sezone napraviti velike rezultate
Ovaj put je drugacije, proslih sezona uvijek su imali katastrofalnu odbranu, napad nije mogao dati golova koliko ih je odbrana mogla primiti, ali ove sezone je drugacije, Di Francesco radi odlican posao, vidjet ces
Šehić bolji golman od Begovića realno
Golman Rome sa velikim rukama mi je pao u oci u ovoj utakmici. Hazardovi udarci iz daljine nisu imali nikakve sanse, bilo je malo smjesno to gledati.
Kad Džeko odvuče trojicu i opet stvori priliku... fakat je mašina.
pa ima li i jedna rijec o drugom bh reprezetativcu Ibrahimu Sehicu pa vise pisu komsijki mediji nego nasi... :-( nema zato sto je golman... ako nekog interesuje evo ima link http://www.index.hr/sport/clanak/bosanski-heroj-senzacije-lpa-nevjerojatnim-obranama-drugu-utakmicu-zaredom-izludio-atletico/1004672.aspx nasi novinari Dzeko ih pocasti kafom i odmah samo o njemu pisu...
Ja lijepo jucer napisah komentar na jucersnji text "Mogu li Roma i Džeko ponovo uznemiriti Chelsea, sedam klubova čekira karte za osminu finala" sto nebi mogli https://www.klix.ba/sport/nogomet/mogu-li-roma-i-dzeko-ponovo-uznemiriti-chelsea-sedam-klubova-cekira-karte-za-osminu-finala/171031001
i dobih 8 negativnih komentara :-(
rekoh ja dzeko je babo
Pitanje je da li su igrači Barcalone otputovali nazad u Španiju ili Kataloniju. Jako osjetljiva tema i suvišna rečenica. Osim ako je ta rečenica namjerno postavljena.
Dzeko je klasa, iako su ga cuvala 1-3 imao je jednu a mogla je biti i druga asistencija da je Perotti iskoristio veliku priliku kod 3:0. Kod Perottjjevog gola, ocigledno da je bila bolja opcija i 100% prilika za Dzeku da je dodao, rezultat 2:0 a momak se bori za standardnu poziciju i netreba zamjeriti. Usput, skoro sve duele je dobio...da bar malo vratiomo Belgiji (Hazard, Courtois) Hvala legendo i sretno, bice golova akobogda i ovako je super kad Roma pobjedzuje.
Ljudi moji budimo realni, Dzeko je izmislio fudbal za Moratu, Dzeko bi mogao u Realu da igra a ne Morata koji nema klasu za velike timove..!
Juventus je spasio onaj koji ga uvijek spasava, a nikakav Higuain. Da nije Pjanica, tesko bi Dybala i Higuain prohodali, fudbalskim zargonom govoreci. U ostalom, da ne govorim ja, neka za mene govor vodeci sportski portali u Engleskoj i Spaniji. Svi Miralema izdvajaju kao kljucnog igraca.
Ako Džeko još jednu utakmicu ne zabije gol,počet će da udara svoje saigrače.Večeras je Strotmanu malo falilo da fasuje.
a sto se fino rashodo Edin
Kaze kristic, juventus gubi jedan nula, treba reci da edin dzeko veceras za juventus igra od prve minute.
Sehic zaustavio atletiko.
Neka naši bivši i budući selektori pogledaju kako se ekipa organizuje kada je Džeko zatvoren.
@tiruri Ekipa je namjerno pripremljena za blokadu relacije Dzeko-mreža- Dzeko i ostvarila uspješno ostvarenje zadatka