Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, ali i tu nije kraj. Dao je i vise od 50 golova za reprezentaciju BH ;)
Kikser se objesio od tuge!! 😂😂
To je onaj Džeko što ga domaći "vrsni" poznavaoci fudbala s kliksa pljuju i psuju mu familiju i ženu mu nazivaju kurvom. Pa eto zašto ljudi odlaze iz BiH. Zato jer tamo negdje neko cijeni njihov radi, a ovdje se rad blati, pljuje i psuje. Po ramenu te tapšu samo ako kradeš i malo plijena podijeliš sirotinji. Bravo Džeko majstore, živis san koji mnogi ni na TV neće vidjeti, a kamoli ostvariti. Svojim radom i uz Božju pomoć.
Dzeko je najaci
Sad je na redu Spanija.
poslje Razije Mujanovic najbolji sportista u BIH
JEBI TI TO, DZEKO JE ZVRIJER
A nasi ga kloc zvali,sad smo mogli slaviti i Ibrahimovica,ali ovi lopovi mu trazili novac da igra za repku,a sa njima dvojicom bi bili medju jacim u Europi.
Hajmo Edine u Real pa u PSG da sve oboris
Bravo majstore. Edinson Dzekson.
SAMO JE JEDAN DIJAMANT
Dragi Edine, Radom I djelima pokazujes I dokazujes svoju vrijednost, protivnika I neistomisljenika I'ma I uvijek CE biti. Opravdano I zasluzno Budi ponosan samim sobom, us veliku vecinu nas Koji te cijenimo..
Ovo je za svaki respekt.
Ovo ni Messi nije uspio :D :D :D
Komentator Marjano (mustafo) Mijajlo...
Ovaj Italijan je luđi od legendarnog Mladena Delića
niko nije pljuvao.... ali mogao se vise truditi za repku