Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi ste vi mali, kada vam Edin mrežu zapali
Mislim da je nasa prednost ta sto ce zmajevi dati sve od sebe, igraci argentine su velike zvijezde, naravno ne kazem da nasi nisu, ali nasi su vise zelji dokazivanja, i pokazivanja svijetu, jer ima tu igraca koji su dosta nepoznati, i naravno svima je zelja da zaigraju u sto vecem klubu. SRETNO ZMAJEVI!
dzeko sine... veceras zamisli da igras protiv tottenhama, znaci minimum 3 gola zabij, atraktivna ili poluatraktivna... sasvim svejedno
ĐEKO UNIŠTI ME
Hahahahahahahahah
MOGLI STE PAPCI STAVITI VIDEO! http://www.youtube.com/watch?v=y_sPYQ0AZ78
'ta će Argentina?! Zar ne znaju da mi nikad nismo izgubili na svjetskom prvenstvu. :)
jebat će ih seo. T3NK
MOGLI STE PAPCI STAVITI VIDEO! http://www.youtube.com/watch?v=y_sPYQ0AZ78
PRIKAŽI ODGOVORE (1)