Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A grk umjesto da brze-bolje podigne gace ceko uvidjaj
bosnjak pod grckim mudima
pa grci su poznati po skidanju gaća još od aristotela, platona, sokrata itd :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mislim da se cijela utakmica zasnivala na tome da se isprovociraju naši igrači: Toliko sam bio nervozan i ljut zbog toga što naši igrači daju svoj maksimum, a grčki igrači ne znaju šta više da urade da nas unazade. To je taj fudbal danas, i sudija kao da igra za grke, pratim ga znači smeta maksimalno ubacuje se skoro u napad kada grci napadaju kao da želi da zasmeta odbrani.
Džeko love boys 😈😈
Nikad nikom nisam reko da je peder Edin Dzeko!
usrane mu gace, mora da se usrao pred tekmu sa BiH...
Kad ih vidim jos vise sam ponosan sto sam Bosanjak... Hvala Vam , zmajevi...
Bosnjak? Ti zivis u Bosnji? dobar's momak...
@Antiturk izini što nisam na tvom stepenu obrazovanja. Malo se više obrazuj i razmisli šta pišeš, ako ništa googlaj. Da ti više ne pišem , dovoljan si sam sebi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ovo je sve vise arena sa izljevima nacionalizma i mrznje a ne sportska arena,ovoliki crveni i zuti su dkaz za to.Ebo vas fudbal.
Pitanje je da li vako i AMri skidaš, i ko joj uošte skida :((
Pa sad stisni i obuci šorc bez gaća HAHAHAHAHAHA
hahahaha, ono jos nisam vidio u zivotu :))
Je li iko skontao zašto je Papadopulos dobio crveni? Je li zbog onoga kada je sudiju uhvatio za ruku nakon što je Džeki dao "samo" žuti karton?
i ja se to pitam. u medijima sam samo nasao zbog "nasilnicke akcije"...znaci da je nekog gurnuo ili udario. na snimku se ne vidi...
Negdje sam pročitao da je lulića udario i da je to vidio pomoćni sudija i prenio glavnom sudij.
a hebo vas pas medijski što ste navalili na ćovijeka ko da nitko ne skida gaće ! Ko da je nećija hanuma skinula gaće a ne tamoanamon neki nogometaš
Džeko je igrač svjetske klase, isto kao i Teletović. Što se tiče njihove kvalitete ona je neupitna. Ali brate, što su nam kapiteni papci to malo ko ima!!
koliko god bilo razumljivo zbog emocija, koliko god bilo bolno i glupo - za ovo zuti je i vise nego opravdano....jos sve pred sudijama
Kad je magarac, šta mu je to trebalo. Zbog njegove gluposti smo izgubili dva dragocjena poena.
Da je kloc bio pametan koliko nije nastavio bi lezati i simulirati faul ili barem covjeka ne vatati za noge, nego mu nije bilo dosta nego poceo i gace slidat, valjda ostalo iz doba kad je skidao kolarovu i baloteliju hehe. Potpuno opravdan crveni.
@AntiFasist89 imaju bosnjakinje mozda i oni koje to polizu