Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da on ove nase portale cita nebi znao za koga igra u novoj sezoni.
@SaMoKontaminirani Gdje god da ode bit će napedak iz ove mrtve Rome.. Vidjeli smo šta je radio dok je imao Salaha. Da je bio u kakvom normalnom klubu bio bi rame uz rame sa Lewandovskim.
Propade roma, oni bi uzeli najvise novca za njegov transfer...
Sta je vise ovo,pa lakše su Dejton potpisali
a Inter. I on je glavni konkurent za prvaka Italije
Ma ne idi nidje neka te u Rimu ostani legenda vjecnog grada i zavrsi karijeru ko gospodin a ne ko otpadak kojeg na kraju karijere sele tamo vamo!
Burek pita - želji.....
posro vas edin dzeko
Dzeko masina i vec pomalo i legenda postaje i neka je i neka se stidi do smrti onaj psiholog trener sto mu rece da je sposoban jedino da sljive trese,,, pozdrav i podrska za sve sa ambicijama
Jbg, žao mi je kona, ostadoše bez miliona 😅
Dzeko institucija
Obraćanje klixovom marketingu. JEBBENO STE DOSADNI S OVIM REKLAMAMA KOJE NONŠALANTNO ODJEBEEM I NIKAD NIŠTA NEĆU KUPITI, POSJETITI, ZAPRATITI, MA NI GUZIT NEĆU ONO ŠTO MI ISKOČI KOD VAS! ZNAČI DŽABA!
Transfer Dzeke postao je click bait za portale koji dobiju preko 200 komentara po objavi
Idi u Barsu
@WhoIzYou Ti voliš da se šališ
Roma ce ove seNzone da dere. Žeksona su ražljutili
KOLIKO SMO MIZERNI I ZAVIDNI TAKO NAM I BOG DAJE!!! NAŠ JE!!! NAJBOLJI JE!!! SVJETSKA KLASA!!! NJEGOVO IME I PREZIME STOJI ISPOD ZASTAVE BOSNE I HERCEGOVINE!!! KOD GOD SPOMENE EDIN ĐZEKO ODMAH KAŽE BOSNA I HERCEGOVINA!!! HVALA TI NA TOME EDINE!!!!
@IZ1U1 Nema pajdo čitav svijet gdje god mrdnem samo govore Đeko Bosna 😂😂
Nece bogalj nidZe
@SenahidHalilovic Nije bogalj već kloc
Pitanje njekoga ko nije upućen: kako Željo može zaraditi od prelaza iz Rome u Juventus? :s
Neka te u Romi...svakako ti treba dugo da se adaptiras na novu sredinu