Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda uvjek bili sretni ,zivi i zdravi -kao sto i nas Dijamant nas godinama usrecujr i pomaze i sportski i ljudski!
Nemam pojma šta je žena mislila, kad je napisala da je Edin prvi obraz, al eto valjda ona zna zašto. Pa i Klix što objavljuje Ove nebuloze, Ali mogu reći da "mali" Edin neodoljivo podsjeća na onu svoju malecku, što je ima sa Amrom. Dvije iste osobe!
Dzeko is proof that second-hand cigarette smoke does not affect toddlers..
@machiavelli1776 I ti imaš roditelje jel de?. Brata, sestru, možda djevojku ili suprugu, prijateljicu, vlastitu djecu? Možeš ovo također baciti na google prevoditelj.
klixu samo nogice vire iz Džekinog pakaša
klixu legla uplata
e da je znao stari tada da drzi zlatnu koku u krilu...sto ti je sudbina, ne zna se nikad sta zivot nosi 😀
Sta sad to ikaga boli k****, ljudi umiru od korone, a sta sad ovo
@zdravoMuje pa klix zivi od placenih clanaka, stas
@zdravoMuje Jarane, ako je tebi samo do tuge, ne znači da su drugi pesimisti. Ovaj članak garant i jeste sponzoriran, a li šta treba da sjedimo kući i samo tugujemo?