Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma bayern je dosad bio jak a pogotovo u ovoj sezoni sa ovim pojacanjima
čuj džekin city. pa džeko je skoro nebitan faktor u tom klubu
Mislim da ce Roma i Shity odlucivati izmedju sebe ko ce dalje, Bayern je jednostavno prejak za ova 2 kluba i jedinog dostojnog konkurenta za ovajanje LP maju u Realu. Nije to samo zbog zadnje pobjede 1:7 u Rimu, nego svi koji imalo duze prate fudbal vide da su Bayern i Real ove godine za stepenicu iznad ostalih klubova.
i chelsea
Mislim da su oni bolji od ovih ekipa ispod Bayerna i Reala i da mogu daleko dogurati, ali da su favorit za osvajanje LP ne mogu se sloziti.
cool... a sto igraju onda ako imaju klubove
Nije bilo 1:1, nego 2:2. Al' nema veze to, nadam se da će Džeko igrati i zabiti go jer je potrebno da bude u formi pred utakmicu sa Izraelom.
Danas je tačno dvadeset godina kako je umro Milan Mladenović. Malo je reči da nam nedostaješ, srećom tvoja muzika je vječna.
Dzekin City i Pjaniceva Roma..... Pa ja da posjedujem jedan od ta dva kluba ne bih nikad ni igrao :D
ili Besicev Everton