Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne upratih jel oslobodjen murije sto je bio optuzen...fakat pitam...
Sve su straže, sve su straže, đenerala Džaje!
Popij tablete, bit će ti bolje ...
g Dragan Dzajic je ziva legenda koja se nece roditi naredni-100 g na prostorima juznih Slovena
@gospodin_kikser svejedo je, srpskohrvatski-hrvatskosrpski je jezik bio pa je oboje dozvoljeno, kao danas u bosanskom sto mogu obe varijante i to je to bogatstvo sto raja ne konta, dok na srpskom i hrvatskom ide jedna varijanta, ali u konacnici bito je da se razumijemo, pa makar i ovi sto se caste psovkama.
Chiro prekuco rada - reko Prosineckom da nikada nece biti igrac. I bio je u pravu, gdje sada igra taj Prosinecki!
ima 50 godina budalo, a bio najbolji mladi fudbaler na svijetu, klubski prvak evrope sa zvezdom, igro za real i barsu, a tom ciri donijeo bronzu kad je dao go holandjanima. ebo te ciro.
Dragane, reci nam de! Džaja, jel stvarno bilo ono, znaš, s lovom. Golemo. Probio ti granice, eheeej. Da nije džaba u narodu ostalo...Umotvorina, baština, takoreć. Eto samo to. Hvala i pozdrav svima koji me poznaju.
Folkeru, a ko si ti? ??? :) Imam pravo pozdravljat. Jelde?
Kako sam posto Peder.!mars Od naseg Osima.
Kako te nije sram ds kazes tako nesto za najboljeg fudbalera bivse Jugoslavije
ćuj, najboljeg... ono jes, da su ga dizali u nebesa preko tempa i medija a pape što je valjo po tri komada, gaučosima, mađarima, talijanima, a, boban, dejo savičević, slišković, pižon, piksi i još stotine drugih, ah da, oni nisu najbolji baš zbog toga što je legendarni đaja obukao odijelo 70-tih i mulja na sve strane kako bi ostao najbolji, otprilike kao i osim, fudbaleri iz 60-tih godina prošlog vijeka pomrite jednom štakori, neka neko drugi dođe